|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap arkadaşlar 10'dan 100'e kadar bir sayı tutuoruz mesela 42 4+2 topluyoruz 6 ilk tuttuğumuz sayıdan 6 yı çıkarıyoruz 42-6=36 soldan 36 ıncı köpeğe bakın köpeğinizi unutmayın ve köpeğimi bul deyin ve hayretle köpeğinize bakın bi kaç kere deneyin inancaksınız her zaman buluyor + repp lütfen !! | ||
|
||
denedim bulamadı yani sihiri mihiri yok
|
||
|
||
ben 3 kere yaptım ilkinde bulamadı diğer 2sinde buldu
|
||
|
||
| Bulması lazım işlem yapmadan olmaz her zaman işlem ! | ||
|
||
| yaptım ben ama ilki hariç diğerlerinde tuttu ... her şeyde rep istenmez!!! yaptığın işten karşılık bekleme ki adı ''emek'' olsun (diye bir söz vardı yanlış hatırlamıyosam) plzzz yerine = lütfen .... |
||
|
||
| ne için sabrettin ?? onu anlayamadım bunun mantığı çok basit hangi sayıyı tutasan tut o işlemi yapınca 9'un katları çıkıyo tüm 9'un katlarına aynı sayıyı koymuşlar... bu yüzden buluyo (büyük olasılık) |
||
|
||
| Her zaman buluyo belli bi sayı değil | ||
|
||
| her zaman buluyo çünkü hangi sayıyı tutarsan tut o işlemi yapınca 9'un katları çıkıyo ve o sayılarda aynu köpekler var diye açıklamıştım..... =)) mantığı bu doğru dimi??? |
||
|
||
| 9'un katları tek bi sayımı herzaman farklı buluyo ve tuttuğun sayıyı bilmiyo | ||
|
||
| o yapılan işlemi buluyor tuttuğunu bulamaz ki her denediğinde 9'un katlarındaki resim değişiyor mesela : 96 tuttum 9+6=15 ** 96-15=81 => 9'un 9 katı ve bak 81 deki resime o da sana o resmi gösteriyor ...... 9,18,27,36....,99 a kadar 9'un tüm katlarındaki resimler aynı ...... |
||
|
||
Evet anladım hep 18 yap çıkıyo 9 un katlarına aynı köpeği koymuşlar sağol swd
|
||
|
||
| 1 tuttum bilemedi... | ||
|
||
| 1-Bildi 2-Bilemedi 3-Bilemedi.. Üç kere denedim...
|
||
|
||
| Her zaman işlemmmm | ||
|
||
| güzeldi eline sağlık | ||