PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Geyik bölümü

Konu: FBI Sorusu...

Sayfa: [ 1 ] 2

FighteR´Fox 20.09.2008 19:36:22
Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: Ben de burada soruyorum.

İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansı***** duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor. Soru bu... biraz düşünün ..... (Yorum Yapabilirsiniz.)

Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor? Soru bu... biraz düşünün .....

tubik67 25.09.2008 15:03:05
önceden film filan mı izledi ki öle bişey olmuştur oda filmin etkisinde filan kaldıysaaa yatağın altına bakma gereksinimi bulmuştur Ney Ney saçma olduğunu farkındayım Dil çıkaran

FighteR´Fox 27.09.2008 06:27:32
önceden film filan mı izledi ki öle bişey olmuştur oda filmin etkisinde filan kaldıysaaa yatağın altına bakma gereksinimi bulmuştur Ney Ney saçma olduğunu farkındayım Dil çıkaran

Bende Dil çıkaran

derinx 23.11.2008 08:44:20
eee  bi cvbı yokmu

Leora 23.11.2008 15:07:41
ben cevabı bulamadım yav Sırıtan

eee  bi cvbı yokmu
o da cevabı bilmiyor herhalde  Dil çıkaran

FighteR´Fox 25.11.2008 15:32:25
evet cevabi bilmiyorum sizden öğrenmek istiyorum Kahkaha

world boys 29.11.2008 17:11:23
belki kan akiyordur yatagin altindan yada saatten yatagin alti yansimistir

ozigta 12.01.2009 18:29:42
belki kan akiyordur yatagin altindan yada saatten yatagin alti yansimistir
         bencede

hami karataş 24.01.2009 00:12:52
büyük ihtimal yansımadır

d_e_n_i_z 25.01.2009 14:19:21
pencereden ısık yansımaz ki direk geçer bu kız tehdit filan mı alıyomus onun için mi dısarı çıkmıs??

Nele** 25.01.2009 15:36:07
Ya bırakın FBI olucaklar bulsun.

kamikaze07 30.04.2009 13:57:16
Sanırım şu şekilde kız arkadaşlardan dışarı çıkan arkadaş evde kalan arkadaşın sevgilisi olduğunu biliyor (Çok pardon umarım banlamazsınız) kızın sevgilisiyle yattığını ve sevglisi kızı öldürdüğünü anlıyor ve bu yüzden yatağın altına bırakıyor o farlarda sevgilisini arabasının farı hâlâ yanıyor durumda ve kız anlayınca yatağın altına bakıyor..

- DeviL WarrioR - 30.04.2009 14:10:22
Sanırım şu şekilde kız arkadaşlardan dışarı çıkan arkadaş evde kalan arkadaşın sevgilisi olduğunu biliyor (Çok pardon umarım banlamazsınız) kızın sevgilisiyle yattığını ve sevglisi kızı öldürdüğünü anlıyor ve bu yüzden yatağın altına bırakıyor o farlarda sevgilisini arabasının farı hâlâ yanıyor durumda ve kız anlayınca yatağın altına bakıyor..

Zekice...

fhantha 29.05.2009 14:31:19
kız duvara baktığında saatin çalışmadığını görüyor ama saat sesleri geliyor bir yerden yatağın altına bakıyor saat sesi ölen kızın kolundan geliyor

gezegenz 02.06.2009 15:32:53
Belki de kız odaya girerken arkadaşının yatağında olmadığını farketmiştir.Saate yansıyan ışığın sayesinde kız saati görünce saatin çok geç olduğunu anlamıştır.O saatte de arkadaşının bir yere gidemeyeceğini biliyordur.Belki arkadaşının kendisine oyun oynadığını sanarak bir de kendi yatağının altına bakmıştır.(belki saklanmıştır diye)....

Sayfa: [ 1 ] 2