PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Garip ve Korkunç Olaylar

Konu: Gece evde Asla Tek Kalmayın..

Sayfa: [ 1 ] 2

FighteR´Fox 11.09.2008 11:45:25
Bir gün ewde tek başıma oturmuş gece müzik dinliyorum!birden bir ses geldi we önce duymamazlıktan geldim sonra yine gelince bu sefer kalktım içeri odaya gittim!tüm odaların kapısı kapalı halbuki bn içeri giderken ew hava alsın diye açık bırakmıştım rüzgar yapmıştır heralde dedim ve yeniden kapıları açtım baktım tüm pencereler kapalı şok oldum adeta!sonra kendi kendime bunda korkacak bişey yok demek ki yanlış hatırlıyosun dedim ve içeri gittim yine aynı ses aldırış etmedim bi daha aynı ses yine aldırış etmedim sonra telefon çaldı telefon da benim odamdaydı içeri gitiim baktımm ki bi özel numara açtım we garip bir ses odana gir we yatağana bak dedi bende ben zaten odamdayım salak dedim we telefon bi ÇIĞLIK üzerine kapandı biri muhtemelen şaka yapıyodur dedim we bnde telefonu kapattım!arkamı döndüğümdebirde ne göreyim YATAĞIMIN ÜZERİNDE TANINMAYACAK BİR HALE GETİRİLMİŞ OLARK Bİ KIZ WAR BİR ÇIĞILIK ATTIM!we telefonum çaldı seninde sonun böyle olacak dedi ve kapattı. o an çokk korktum!sonra etkisi geçti fAKAT aylar sonra ben ewde yine otururken biri üstüme üstüme gelmeye başladı we bana SENİNDE SONUN BÖYLE OLACAK dedi o an bi travma geçirdim ve bayıldım uyandığımda tanınmayacak hale gelmiştim we olaylara dair hiç bir şey hatırlamıyordum!arkadaşımı arayıp hmn yanıma çağırdım o da bana yaşadıklarımı we 3 ay boyunca yoğun bakımda tedavi gördüğümü we 3 ay boyunca hiç ayılmadığımı anlattı!o bunları anlatırken herşeyi hatırlamaya başlamıştım.olayın etkisiyle doğal olarak o günden sonra hiç ewde tek kalmadım!arkadaşımda kalmaya başladım fakat aynı olay onun da başına geldi çünkü o ona ilk anlattığımda inanmamıştı!arkadaşım öldü!!!sonra ailemin yanına gittim ve onlara her şeyi anlattım kardeşim hariç kimse inanmadı fakat sabah kalktığımda kardeşim hariç herkesi o şakilde buldum. kardeşimin neden o durumda olmadığını düşününce onun bana inandığı fakat ailemin bana inanmadığı aklıa geldi kardeşim we ben büyük bi trawma ve şokun ardından bi ew tuttuk we berabar yaşamaya başladıkk!!!umarımm bi daha böyle bir olayy başıma gelmezz!!!

NOT:ALINTIDIR

kaslan 12.09.2008 07:34:10
sen bunu doğru yazdigina eminmisin

world boys 12.09.2008 07:45:23
garip bi olayda acaba gercek mi................Ney? simdi bende inanmadim yarin sabaha olecem ya gidin boyle sacma seymi olur olursem forum paralarimi kimsesiz cocukalra bagislayin bari ben kullanamadim onlar kullansin........Gülümseme

djakman26 12.09.2008 07:48:14
Saçma :S:S

korkunçftma 12.09.2008 12:49:24
pek inanmadım yani ailen sana inandım dio sonra bi bakin inanmamışşş..pek inandırıcı deil ve çok saçma ..

qAtliaMteam 24.01.2009 18:45:26
 Kararsız yav kardeşim biraz  yalan söledin gibi geldi bana kusura bakma ama gerçektende böle bişeyin olması imkansız... Kararsız

FighteR´Fox 24.01.2009 18:59:08
Kararsız yav kardeşim biraz  yalan söledin gibi geldi bana kusura bakma ama gerçektende böle bişeyin olması imkansız... Kararsız

Arkadaşım doğru olup olmaması beni ilgilendirmez...Altına ALINTIDIR ifadesini ekledim zaten

d_e_n_i_z 24.01.2009 19:14:03
valla banada çok saçma geldi. Ney Ney Ney Ney

babanick3900 25.01.2009 18:43:00
iyide kardeşim sana bunları yapan yaratık veya varlık kim çok saçma inanmıyorum ve yarın kalkıp tekrar yazıcam hiç bişey olmadını   Sırıtan Kahkaha Göz kırpan

FighteR´Fox 26.01.2009 07:09:41
iyide kardeşim sana bunları yapan yaratık veya varlık kim çok saçma inanmıyorum ve yarın kalkıp tekrar yazıcam hiç bişey olmadını   Sırıtan Kahkaha Göz kırpan

Of ya anlatamıyorum galiba bu olay benim başına gelmedi...Alıntı diye yazdım oraya dimi Üzgün

8slipknot8 26.01.2009 09:41:50
gerçek olması ztn imkansız ama arkadas güzel bi seneryo yazmış Kahkaha

free_devil 26.01.2009 19:41:04
evde sakın tek kalmayın yoksa ev sizi yutabilirrrr =)

baris_daniel 05.02.2009 08:47:01
arkadaşlar ben hep evde tek kalıyom.......öylece sakin bi akşam geçiriyom ve hiç bişi olmuyo
bence çok saçmaa

CaNgEr 05.02.2009 11:09:30
ben inanmakla inanmamak arasında bi çizgide kaldım?

sawsamet 10.05.2009 12:02:00
krdeş umarım yerine inşallah yazarzan dua n daha makbule geçer!

Sayfa: [ 1 ] 2