|
||
PC-Türk üye fotoğrafları albümümüz açılmış bulunmaktadır.Hayırlı olsun..![]() Çektim bölümüne tek tek foto eklemektense ara ara paylaşmak istediğiniz kendi fotoğraflarınızı bu başlık altından bizimle paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraf ebatlarının çok büyük ya da çok küçük olmamasına dikkat edelim. İyi forumlar... |
||
|
||
| tşk | ||
|
||
| kimse rsim koymayacak anlaşılan... | ||
|
||
| evt yafs kimse koymamış....ilginç:D | ||
|
||
| evt | ||
|
||
| ah ben koymasını bilsem ilklerden olcam ama pek int alakam olmadığı için anlayamıyorum yeğnim gelince koycam | ||
|
||
| Anlaşılan Kimse Koymayacak Ben Öncülük Yapıyorum
|
||
|
||
| moonlight nasıl koydun fotoyu bilsem bende yapıcam nasıl oluyor yardımcı olur musun | ||
|
||
buyrun efem ![]()
|
||
|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bu da aşkımlan ikimizz
|
||
|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bu da benim..sabah çekmiştim o yüzden gözlerim şiş avatarımla çok uyumlu bir tipim var dimi..bu arada resim çok büyük çıkmış özür diliyorum...
|
||
|
||
| b | ||
|
||
| ßen ; Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Yeter . . .
|
||
|
||
| Ne guzel cesme,neresi orasi Ali..... Keske orjinal kurnalarida olsaymis,neyse tekrar hosgeldin....... Resimler biraz buyuk olmus bu arada..............
|
||