|
||
şimdii ilk önce 3 tane soğanı ince ince doğrayın sonra sıvı yağda pembeleşinceye kadar kızartın sonra bunları çöpe atın.. sonrada telefon açıp 3 tane lahmacun söleyin şaka yav şaka nese ben geldim işte! bırakmam sizi! gece 2:30 da bunları yazan tek akıllıda benim zaten.. Selam Pc-Turklu ben dostum ehu! bu arada hava birden soğudu ha... laptobu tutamıyorum elimde tiremekten dur bişi giyip geliyorum şimdi yarı çıplak dolaşınca bu havalarda... nese görüşürüz..
|
||
|
||
| hoşgeldin ilk günlerden uyarı almak istemezsin inş. o yüzden daha normal bir şekilde merhaba demelisin ve forumda ''nan'' gibi kelimeler kullanmak yasaktır... umarım bunlar yeterlidir senin için
|
||
|
||
| hehe tamam sağol | ||
|
||
Hoşgeldin arkadaşım... ;)Forum kuralları çerçevesinde iyi forumlar....
|
||
|
||
| hehe düzelttim şimdi bişiler şimdiden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür hoşgeldin diyenlerede teşekkür xD | ||
|
||
| Hoşgeldin iyi forumlar sen böyle anlayışlı olduğun sürece forum senle çok iyi geçiniriz | ||
|
||
estafurullah yayıyla mumakilleri deviren yüce Legolas sizin forumunuzda sizden izin almadan işemi kalkışcam tabiki kurllarınıza uymak zorundayım
|
||
|
||
sen tam benim kafadansın abi uzaylı çılgınlıkları falan al işte legolas benim gibi bi kaçık daha hos geldin
|
||
|
||
muhabbetinize hayran kaldım valla hoşgeldin.... :D:D:D
|
||
|
||
hoşbulduk efenim
|
||
|
||
| h.g. | ||
|
||
hoşbulduk
|
||
|
||
sen tam benim kafadansın abi uzaylı çılgınlıkları falan al işte legolas benim gibi bi kaçık daha hos geldinestafurullah yayıyla mumakilleri deviren yüce Legolas sizin forumunuzda sizden izin almadan işemi kalkışcam tabiki kurllarınıza uymak zorundayım ![]() Al işte melek 2 her neyse sen melekle fazla takılma çünkü bu forum ikinizi kaldıramaz ![]() Ayrıca yalakalık yapmaya gerek yok |
||
|
||
benmi? benmi yalakayım? a-aaa
|
||
|
||
| aa evet işte benim erkek olanımdan erkeksin dmi hadi bakalım legolas al benim gibi bi manyak daha | ||