|
||
| cabbar sen niye oruç tutmuyosun?? -ya abi benim bünye zayıf biliyonmu glikozsuz yapamıyorum. - o neydi öyle be nie oruç tutmuosun la.... +gavurum ben.....zoruna mı gitti.... -sen niye oruç tutmuyorsun ... +abi adam pire gibi her herden kacıyor ... - kacmayacak ! defanstan adam kacmayacak presli oynayın neden oruç tutmuyorsun + tutuyorum - ee su içtin + aaa... bak gördün mü unutmuşum oruçlu olduğumu ! yersen - yemem çünkü oruçluyum -neden oruç tutmuyosun +uzaydayız abi herkesin kafası karışık -oruç tut nan fazla dikkat çekiyosun +sanane nan sen ne havalı şeysin öyle cosby show alıntı + neden oruç tutmuyorsun - herkesin tuttugu serhana |
||
|
||
milletin ne çok bahanesi var
|
||
|
||
| nie oruç tutmuosun la.... +gavurum ben.....zoruna mı gitti.... en güzeli de buydu.....
|
||
|
||
| eline sağlık... | ||
|
||
| paylaşım için tşkr | ||
|
||
nie oruç tutmuosun la.... Bencede
+gavurum ben.....zoruna mı gitti.... en güzeli de buydu..... ![]() |
||
|
||
| neden oruç tutmuyorsun + tutuyorum - ee su içtin + aaa... bak gördün mü unutmuşum oruçlu olduğumu ! yersen - yemem çünkü oruçluyum ............. ![]() En güzeli buydu...
|
||
|
||
| Hepsi güzeLdi di Türkçe kullanımına özen gösterelim.../legolas3534 |
||
|
||
| neden oruç tutmuyorsun + tutuyorum - ee su içtin + aaa... bak gördün mü unutmuşum oruçlu olduğumu ! yersen - yemem çünkü oruçluyum haha güzeldi eline sağlık |
||