PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Komik Yazılar

Konu: Atıl kurt

Sayfa: [ 1 ]

legolas3534 03.09.2008 12:40:37
Tarkanla prenses odada halvet halindedirler zavallı kurt da imrenerek onları izlemektedir. derken içeri bizans ordusu(!) girer ve olaylar şu şekilde gelişir:

tarkan: atıl kurt!
kurt: atılmıyorum lan. bu ne ya hep atıl kurt, atıl kurt bir kere de desene gel de aramıza katıl kurt.

tarkan: atıl kurt!
kurt: defol allaan salaa. beleşe konmak kolay sonra ulu orta artislik yapıcan hepsini indirdim aşşaa diye di mi?

tarkan: kurt lan bir kere de kendin atıl, hep biz mi söyleyecez sana atıl diye
kurt: ulan atıldığımıza şükredeceğine... nankörsün olm sen
tarkan: bik bik bik ötersin ancak sen. işe gelince yok. hadi canım hadi, bak elemanlar geliyor
kurt: gidiyorum lan ben. ne bok yersen ye.
tarkan: defol git. dur lan gitme. şaka lan şaka. dur lan. hadi be gitti köpek

tarkan : atıl kurt!
kurt : önce sen
tarkan : olum atılsana!
kurt : aaa valla olmaz darılırım önce sen
tarkan : ya ben senin

tarkan:atıl kurt
kurt: Pardon tanışıyor muyuz?
tarkan:kurt asabımı bozma
kurt: olaya bir de şu açıdan bakmaya ne dersiniz? 

tarkan:kuzen, bu aralar hiç prenses olayı filan yok..köseyi bi sekilde dönmemiz lazım..
kurt:ee nedir önerin tarkancıım?
tarkan:valla son umudumuz bu altılı kuponu..allah vere de bi şeyler çıksın..kuponu da acilen yatırmak lazım...
kurt:yani?
tarkan:demem o ki;sen kuponu yatırsan ha..yatır kurt.. 
kurt:defol nan..

tarkan: atıl kurt
kurt: varsa yoksa atıl kurt, zıpla kurt, havla kurt.... bir günde sor bir kere nasılsın kurt derdin var mı ? tasan var mı? dertli görünüyorsun kurt hayırdır? de bir kerede yaa!

uAkon 03.09.2008 20:43:39
tarkan:kuzen, bu aralar hiç prenses olayı filan yok..köseyi bi sekilde dönmemiz lazım..
kurt:ee nedir önerin tarkancıım?
tarkan:valla son umudumuz bu altılı kuponu..allah vere de bi şeyler çıksın..kuponu da acilen yatırmak lazım...
kurt:yani?
tarkan:demem o ki;sen kuponu yatırsan ha..yatır kurt.. 
kurt:defol nan..
 Şaşırmış hepside güzeldi..paylaşım için teşekkürler

Sayfa: [ 1 ]