PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Komik Yazılar

Konu: Street Fighter Kahramanları Müslüman Olursa

Sayfa: [ 1 ]

legolas3534 03.09.2008 12:32:08
Düzenledikleri basın toplantısında müslüman olduklarını açıklamışlardır.büyü atma özelliği olan dövüşcüler büyü dinimizce günah olduğu için büyü atmayı bırakmışlardır.bonus roundlarda hurdaya çevirdikleri araba, kırdıkları bidon ve parçaladıkları fıçı bölümlerinde israf yapıldığı gerekçesiyle değişikliğe gitmişlerdir.araba parçalama yerine 99 taşlı tesbih çekme yarışı yapılacaktır. varil parçalama bölümü yerine şeytan taşlama yapılacak ve fıçı kırma bölümünde ise sırlar dünyası bölümleri yayınlayacaktır.chun-lee kıçını başını örtecek gerekirse tesettür giyinecektir.oyunu bitiren kahraman ise ödül olarak hacca gidecektir.erkek olan kahramanlar belediyenin düzenlediği toplu sünnet düğününde sünnet olacaktır.blanka elektrik vermeyi bırakacak,elektrik yerine fitre ve zekat verecektir.kurban bayramlarında konami'nin hazırlayacağı alanlarda kurban keseceklerdir.dövüş sırasında arka fonda çalan aksiyon müziği yerine sordum sarı çiçeğe ilahisi çalacaktır.hacı mr.bison emekliliğini istediği için son roundda fetullah gülen dövülecektir...

uAkon 03.09.2008 20:45:03
 Şaşırmış ehuehue güzeldi..paylaşım için teşekkürler

VencrA 19.09.2008 18:59:41
Güzel eline sağlık.. Kahkaha

yavuzkarakus 20.09.2008 13:08:21
muhteşem Kahkaha

[DooMsDaY] 22.09.2008 01:35:26
10-12 yıl önce deli gibi oynardım bu oyunu.. ne yalan söyleyeyim hala oynuyorum : )

seloş26 22.09.2008 23:46:56
çok güzelmiş ama devamı olsa daha iyi olur tadı damağımda kaldı Şaşırmış

Sayfa: [ 1 ]