|
||
| -bir fille televizyon arasında ne fark vardır -bilmem.. - o zaman hemen öğrenmeye bak yoksa sana bir fili televizyon diye yutturabilirler.. -kumarı bırakacağıma bahse girerim -bende -sende olan ne -papaz -1961 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur ilgilenenlere duyurulur -4. murat niye intihar etmiş -ilk üçe giremediği için -8 zayıflı bi karne bulan insaniyet namına çöpe atsın -adam hindistanda yürürken başına buda heykeli düşmüş 'başıma budamı gelecekti ' demiş -adam kızmış istemeye gelmişler -adamın biri azına yay alıp ne yapmış 'yayla lezet testi' -adamın biri tuvalete yapmış karısıda baloya gidememiş -adamın biri yatmış karısıda gemi -aids virüsüde ebola virüsüde maymun patentli maymundan gelmediğimiz kesinde galiba maymundan gideceğiz -aile kabristanıdır damsız girilmez -allah yürü ya ulum dedi bende arabamı sattım -almış eline bir çiçek ' sevecek sevmeyecek' ulan eşşeoğlueşşek çiçek nerden bilecek -anasına bak babasından dayak ye -artık herşeyi biliyorum demirek gerçek babam değil -asansör bozuk en yakın asansör karşı binadadır -asla sifonu çekmeyin insanlığa yaptığı katkıyı herkes görsün -aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm |
||
|
||
-adam hindistanda yürürken başına buda heykeli düşmüş 'başıma budamı gelecekti ' demiş ![]() -almış eline bir çiçek ' sevecek sevmeyecek' ulan eşşeoğlueşşek çiçek nerden bilecek ![]() paylaşım için tşk |
||
|
||
asansör bozuk en yakın asansör karşı binadadır...![]() paylaşımın için teşekkürler... ![]() |
||
|
||
| hehe güzeldii.. paylaşım için tşkrr | ||
|
||
| ha haa çok komikmiş beaaaa | ||
|
||
-almış eline bir çiçek ' sevecek sevmeyecek' ulan eşşeoğlueşşek çiçek nerden bilecek ![]() süper eline sağlık |
||