|
||
| aha parayı buldum lan + o benim kaybettiğim para lan geri ver - hadi ordan lan bunu daha yeni keşfettim ben - sayın lidya halkı uzun çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk halk : peki ne işe yarayacak kralım - artık her şey paralı olacak yol su elektrik ekmek vs vs... halk : kral eben varmı abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım - ne bulcaz lan - ne bilim abi parayı bulalım mesela... - bigit ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz allah rızası için bi ekmek parası - paramı o ne lan - ya bırak gözünün yağını yiyim, ayak yapma.dün para diye bişi icat etmişiniz -ya düşündüm de arkadaşlar düğünlerde hep tekerlek , tas, kova filan topluyoz bu tür hediyeleri çok yobazca + ee napalım - onların yerine başka bişey verelim yükte hafif paha da ağır olsun + paha mı ? ++ hayır pata dedi +++ hayır hayır para dedi herkes birden : evet para dedi |
||
|
||
| sayın lidya halkı uzun çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk halk : peki ne işe yarayacak kralım - artık her şey paralı olacak yol su elektrik ekmek vs vs... halk : kral eben varmı süper ya... |
||
|
||
| güzeldipaylaşım için tşkkr | ||
|
||
ehuehueheu...çok komikti...eline sağlık...
|
||
|
||
koptum yaa .... emeğinee sağlıkk
|
||
|
||
güzeldi..emeğine sağlık..paylaşım için teşekkürler
|
||