|
||
| Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -Bundan böyle forumun adı tatli-girls -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu ::::..FORUM BAŞLIKLARI::::... -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. ::::... YA SMİLEYLERR::::.... :tırnaklarımı törpülüyorum smileysi: :kilo mu aldım smileysi: :göz farım akmış smileysi: :pembe pancurlu bir evimiz olacaktı mileysi: :bütün erkekler aynı smileysi: :aldatıldım smileysi: :yaşasın kötülük smileysi: :ben farklıyım smileysi: :alışveriş yapan smileys:: |
||
|
||
birçoğu gerçek olurdu bence paylaşım için teşekkürler
|
||
|
||
hemcinslerimle dalga geçmeyinn
|
||
|
||
aa...çok fazla abartmışsınız... ![]() yine de çok güzel bi paylaşım ...eline sağlık...
|
||
|
||
| Çok doğru ve güzel bi paylaşım olmuş eline sağlıkk.. | ||
|
||
| eline sağlık...doğru olablir... | ||
|
||
bunlar anca 7 veya 8 yaşındaki kızlar yada çok süslü püslü kızlar yönetirse gerçekleşir
|
||
|
||
| elina saglik guzel olmus....................................antifb | ||
|
||
bence kesinlikle doğru olurdu
|
||
|
||
Gerçekten kızların olsaydı...Yazdıklarının hepsi gerçek olurdu herhalde...
|
||
|
||
Olmayacağına göre
|
||
|
||
| belki gerçek olurdu çoğu gerçi.....ellerine sağlık | ||