|
||
| T=Terorist Ö=öğrenci Öğrt=Öğretmen T: Kimse kıpırdamasın bu bir soygundur. Ö: Abi banka yanda Ö2:Bıraksana olum ders kanıyo işte.Abi istersen ben seni götürebilirm T: T:Herkes yere yatsın hepinizi esir aldım Öğrt:Sen nasıl izin almadan konuşursun benim dersimde çabuk dışarı çık T:ama be.. ahhhhhh ne vuruyon be ağız tadıyla okul bile basamıyoz. T:Herkes yere yatsın bu bir baskındır. Ö:Ahanda sınavdan yırttık. T:pardon sına mı vardı siz devam edin ben yan taraftakileri rehin alırım. Ö2:azına edeiim imi bi çeneni kapatmıyorsun. Öğrt: ali, ahmet kağıtlarınızı verip çıkın kopya çekerken yakalandınız o Ö:al *yasak kelime ! tam bi saat çalışmıştım bu sınava boşa gitti. T:Herkes yere yatsın bu bir baskındır. Ö:erkek saldırın. T: noluyo lan T2: Rahibe okuluna gelmişiz ben sana bizim okullarda çan yok demiştim |
||
|
||
| T:Herkes yere yatsın bu bir baskındır. Ö:erkek saldırın. T: noluyo lan T2: Rahibe okuluna gelmişiz ben sana bizim okullarda çan yok demiştim harikaydı emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler
|
||
|
||
süperlerrr
|
||
|
||
| güzeldi tşşkrler |
||
|