PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Komik Yazılar

Konu: Ajdar'a yorumlar

Sayfa: [ 1 ]

legolas3534 31.08.2008 23:18:15
Çikita Muz klibi Youtube'da 770 bin kez izlenmiş ve 2700 yorum yapılmış...onlardan bazıları... (alıntıdır)

--cikitana kurban ne guzel okuyosun helal ustat!

--bu millet kuşum aydın gibi bir......seyrediyor.ajdar en azından makine mühendisi bırakın seyretsinler.

--yeter artık uyuyamıyorum çikita diye rüyalarıma girdin yeter artık defol git yalvarırım ekvator a git çikita muzlarla yaşa yeter lan nefret ediyorum senden

--muzlara yazik be

--türk müziğinin yeni yol göstericisi, önder, müzisyen sanatçı filozof hepsi bu adamda. çikka çikka çikka

--çakkıdı'dan şarkı var muzdan niye olmasın, eğer İsmail YK yapsaydı bu şarkıyı eminim herkesin diline takılırdı.

--What the f.ck is that?

--öpülen kızdaki ifade süper "anlaşmamızda yoktu bu ajdarrr"

--super super super.... devamini bekliyoruz efendim... dimes meyve suyunada bir sarki istiyorum ajdardan... babam biraz para kazanir belki )))

--abi korkunc lan

--absürd pop müziğin yeni kraliçesi ajdar yürü be

--küçükken, inşaata topu kaçanlardan...

--başarılı bir çalışma

--turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup kısmını anladım da, e be ajdar, grup olalım grup ne demek ulan?

--ajdar...........o nasıl saç traşı

--bu adamı bulup hiçbirşey söylemeden dövüceksin sonra yine hiçbirşey söylemedn gideceksin

--bunla ben aynı otobüse binmiştim bi de okula giderken, orda dövmek lazımdı aslında.

--dünyalar güzeli boğazın gördüğü en büyük felaket...

--kardeşim bu adam yüzünden makina mühendisiyim demeye utanır oldu yaw  neyse ajdar bile ne kızlar götürüo bu arada 

--burdan bütün manavları göreve çağırıyorum.bi el atsınlar şu adama!ulan cümle zerzavattan tiksindim be!

--galiba kusucam.Bir daha da muz yiyemem

--this is a mal

--şahin k. ya vermek lazım bunu

--o el hareketleri ne allah b..... versin emi

--evrimini tamamlamamis

--boyun devrilsin.

--elemanın yaşama sevinci çok görmeyin...

--tüylerim diken diken oldu...

--ajdar o muzlar...

--başarılı bir klip.. ama daha iyi olabilirdi.. kordinasyon güzel olmuş. sözler de yeterince güzel, klibin denizin ortasında çekilmesi ilginç bir hava katmış klibe... tebrik ediyorum..... koduumun ajdarını , umarım en yakın zamanda o tekne direğiyle beraber.... girer.. muzlar da eşantiyon
ok gibisin ok ok, sok .... muzları sok sok

--Hey güzel Allah'ım,yaratıyosun,bi de takip et...

--ajdar, eurovizyona tek geçerim seni..

--lan sırf sana küfür edip rahatlamak için üye oldum oh bee

--zirveye oynar.

--ajdar sen eşcinselmisin ?

--olm bu adam nası bu hale gelmiş merak ediyorm. Profilden kafatasına dikkat edersek at tepme vakası da var galba

--geberrr ajdarr yaa geberrrr hay .... bu yarım mılyon kez ızlenmıss yaa

--İb..... YÜcesi Or..... Kralı Eyy Yüce Ajdar!!!
Senın IQ Nu Olcsek Eksilerde Cıkar Mı Acaba...
Bu Şarkı Benden Sana Hediye
İsmail YK-Allah Belanı Versin

--ajdar sen bizim herŞEYimizsin

--arkadaşlar ajdarın yeni şarksı (seninle mehtapta)adlı klibi bu ay içinde çekecekmiş haberiniz ola

--Bu sarki sevgili ortağım Volkana gelsin.

--arkadaşlar ajdar şuan show tvde çarkıfelekde şu saçına bakın ya

--Snap gitar solosunda sinek yakalama hareketi.
Bu şaheserin başarısının temelindeki giz burada

--ajdar supersın bı de rap işine girsen super olacak şapşup 

zkmn_kk 31.08.2008 23:23:33
benimm favorii sanatçımı rezill etmeyin amaa Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Şaşırmış Şaşırmış

uAkon 31.08.2008 23:25:59
o bizim milli meselemiz oldu artık Şaşırmış neyse allahtan uzun süredir sesi çıkmıyor Kahkaha

Sayfa: [ 1 ]