|
||
| Pc-Turk **Party** . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Yer:Ok4N [MoonLighT] Evi Davetli Listesi EternalSunshine tubik67 _ArSeNiK_ Uğur Swagner MaVi Rıdvan BUR4K Doomsday --swD-- nele DiyaLekT {C_RoN} Ev Biraz Küçük Olunca Davetli Listeside Küçüldü ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ok4N*: Party Başlasın Annemler 4 Saat Sonra Gelicekler Eğlenelim (: [Okan Sırıtarak Konuşmayı Bırakır Çünkü Party'e Süpriz Birisi Katılacaktır] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Şarkı Tatışması ![]() _ArSeNiK_:Çok Güzel Şarkı CD'si Getirdim Uğur:Hadi Tak Bakalım tubik67:Evet Şarkı Çalmaya Başlar Ama Şarkı Rıdvan Abimize Ters Düşer Rıdvan:Arkadaşlar Bu Nasıl Şarkı Biraz Uçuk Değil Mi ??MaVi:Aynen Katılıyorum Rıdvan Abi Çıkar ve Yanında Getirdiği The Beatles CD sini Takar Swagger:Bu Şarkı Ne Zaman Çıktı Acaba ![]() tubik67:ıhhh Çok Kötü Vee En Sonunda Şarkı Kapatılır ![]() ------------------------------------------------------ {C_RoN}:Film Nasıl Bir Fikir ? Herkeze Hep Bİr Ağızdan: Süperrr ------------------------------------------------------ Ok4N: Elimizde Tek Bir Film Var Oda Korku ![]() Doomsday: Filmin Üzerinde 13 + Yazıyor Yaşı Tutmayan Var Mı ?? nele : Yaaaaaa ! ![]() Herkez Güler ![]() - - - -- - -- -- -- ----------------------- Film Başlar Işıklar Kapatılır Film Devam Ederken Herkez Filme Kilitlenmişken Birisi BoooooM Diye Bağırır Bütün Kızlar Çığlık Atarlar Rıdvan Abinin İşi Çıkar ve Bunu Fırsat Bilen Pc-Turk Gençleri Tolganın CD sini Takarlar - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Herkez Eğlenir... (: MaVi: Çok Sesini Açmayın Kulaklara Çok Zararlı DiyaLekt: Abla Bugün Bize Kıyak Geç ![]() --swD--: Şarkı Çok Güzel Kalsın Ablacığım ![]() MaVi: Tamam Bugünlük İzin Veriyorum.... Ok4N (MoonLighT) Birden Elektrikleri Keser---- ![]() Herkez Şaşkın Şaşkın Bakınırken Bir Ses Duyulur Bahçede...... ![]() EternalSunshine:Bu Mor ve Ötesi Değil Mi ![]() Swagger:Evet evet onlar ![]() _ArSeNiK_: Kanka Süper Süpriz {C_RoN} Bağırarak : Deli Deli Çalırmısınız? Şarkılar Biter ve İmzalar Atılmaya başlar tubik67: Şu İki Kağıda İmza Atarmısınız Biri Bana Biri Caner'e der. Telefon Çalar.... ![]() Ok4N:Alooo Babası: Oğlum Birazdan Gelicez Ok4N: hööööö Hani 4 saat sürecekti Babası:Uçak Fırtına Nedeniyle İptal Edildi --------------------------------------------- Herkez Başlar Evden Ayrılmaya ![]() MoonLighT* |
||
|
||
Nickim Swagner değil Swagger dikkat edersen iyi olur !! Buradakileri ben düzelttim.. Birdaha düzeltmek zorunda bırakma
|
||
|
||
| Tamam Düzelttim . (: | ||
|
||
| çok süper demek yaşım tutmuyo ayrıca tubiğin canerede istediği bölümde koptum eline sağlık valla çok süper +1 |
||
|
||
| Beğendiğinize sevindim bu benim ilk çalışmamdı | ||
|
||
| Güzel olmuş ilerde inşş bende aranıza katılırım... | ||
|
||
| bi bn yokum ama yinede güzel olmuş... | ||
|
||
Birdaha Çalışma Yaparsam Sizi Unutmam
|
||
|
||
Birdaha Çalışma Yaparsam Sizi Unutmam Teşekkürler
![]() |
||
|
||
| benide davet et bari bi daha ki sefere ama 13+ film olmasın yaşım daha ufak | ||
|
||
eeeeeee biz nerdeyiz partinde bizi davet etseydin bizim uçakla gönderirdik babanları bizde forumdaki arkadaşlarla parti yapacağız protokol olmuycak onlar olunca lanırız bizde anne baba korkusuda yok bizim havuz başında vercem davetiyeler en kısa zamanda yollancak bizsiz olunca değil fırtına tusunami bile çıkar arkadaşlar sabaha kadar 4 saat diye sınır koymuyorum sogopa kajmer sanatçımız öyle cd bozulma derdide yok canlı kanlı yorulana kadar
|
||
|
||
bende yokum ehüehüehü
|
||
|
||
ya nası karizma üye fln olunuyo bnde olmak istiyorum
|
||