|
||
| öLüm Sana yakı$madı ße sevgiLim.. ßiiiidaa qLSém $u Dünyayaa yiné Sénii sevéRdim ßu aŞqla . . Döndüm kendime Sordum bin keRe HayaT nie böLe!?! KenDi dünyamDa yazDığım hayaLLerLe süsLü bi masaLdı bu... herşey biTTi ama kaLbim unuTamıyor onu ağLamakTan gözyaşı kaLmaDı... derdimi kimseLer anLamaDı.... çek giT yüreğimDen Sende... ardına bakmaDan Sessizce... [[Ben Seni DeqiL Can Alıcıyı kaybettm]] {{{}}}Aç kulağını bak gözlerime dinLe son kEz SeviYrdm Senii Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri. Vé siyahtan ßa$ka rénk vérmédi. ßedenLeriyLe aRqamda ßıraqDıqımın - yaTağını ısıTıR ! Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin.. *-Küçük BiЯ Kız Büyütmü$tüm Bén içimde Kaybettim $imdi Onu BiЯyerLeЯde... Yok'yЯé Koy masaya yUregiNi ve cek Git.. Bıraq her$eyi beniMm UstuMe eLLeriniHayaLinikokuNu...KorkuLarıNı ÖzLedigin Herseyi Bırak [ruYaLarıMa] Kime ne ki ben kimim?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?... Düşündüm, ikimizin Çözümü Yok ! BuLdunda AnLatacak Yüzün mü Y.O.K Hadi topla Bedenimi Ruhum…. Kalk Gidiyoruz…! Buharlaşmayan sevgi istiyorum . ALINTIDIR |
||
|
||
paylaşım için teşekkürler
|
||