|
||
| Şifresini bilmediiniz PC'yi açmak önce pc nizi,yeniden başlatın yeniden açılırken F8 tuşuna sık aralıklarla güvenlik modu sayfası açılana kadar basın açılan sayfada klavyedeki yukarı aşarı tuşları ile güvenli moda gelin ve enter deyin sonra karşınıza çıkan soruya evet deyin ve güvenli modda pc nizi açmış bulunuyorsunuz evet şimdi sırasıyla dediğimi yapın başlat - ayarlar - denetim masası - kullanıcı hesapları - şifreli olan hesabı seçin - parola kaldır deyin uygulayın ve çıkın pc nizi yeniden başlatın Hadi geçmiş olsun. Not:administrator hesabı şifreli ise o zaman yapacak bişi yok arkadaşlar bnm bildiğim kadarıyla bu sadece administrator'e şifre konulmamışsa.... |
||
|
||
| Bazı programlarla dos ortamında admin şifresini sıfırlayarak istediğiniz pcye girebilirsiniz! | ||
|
||
Saol dostum şifreyi unutursam yaparım...
|
||
|
||
| eyw emegine sağlık sağol kardeş... | ||
|
||
| ERD COMMANDER KULLANIN DERİM. | ||
|
||
paylaşım için tşk ler
|
||
|
||
| saol.... | ||
|
||
| saol kardeş | ||
|
||
eyw emegine sağlık sağol kardeş... w kullanma lutfen |
||
|
||
| güzel paylaşım kardes...benim gıcık olduğum arkadas larım var onların msn şifrelerini kırıp girmek istiyorum...bi yardımcı olursanız çok sevinirim | ||
|
||
| bazen olmuyor ben denedim | ||
|
||
arkadaşlar f8 ile olmassa ram test eder pc bilirseniz reset tuşuna basın ram test etsin gene reset tuşuna baınız bunu 3-4 kere yapın direk f8 e basarak açamadığınız sayfaıyı açarsınız
|
||
|
||
| zaten admin isen dıger kullanıcıların sıfrelerını kaldıra bılıyorsun eyer bır bılgısayarın admın sıfresını unutmayı goz onunde bulundurursan wındows u yuklerken bunun bır programıvar dıskette suan aklımda degıl ısmı ama yakında yazarım dısketı takıyorsun cd den wındows u kurduktan sonra ıstedıgın zaman ne sıfre olursa olsun dısket ı taktıgında sıfresız kullana bılıyorsun ayrıca ek bılgı olarak bıos a konulan sıfrelerı kaldırmak ıcın bılgısayarın kasasında bulunan pılı cıkartın bır metalle ucları bırlestırın bır kac sanıye sonra pılı takın ve pc yı acın sıfre kaldırılmıs olur ıyı gunler... | ||
|
||
| saol | ||