|
||
| orjinali -Anne ben afrikaya taşınıorum +çok uzak ---- olan gsm operatörü reklamını hatırlarsınız bende gecenin bu saatinde can sıkıntıından olsa gerek bunun diyaloglarını ürettim çevreye verdiği geçici rahatsızlıktan dolayı özür falan dilemem zaten ben olmusum bi rahatsız !!!!..... -Anne ben afrikaya taşınıorum +sttr git!! -Anne ben afrikaya taşınıorum +akşam geç kalma -Anne ben afrikaya taşınıorum +gelirken 2 ekmek al -efendim oğlum +Hakuna Matata !! -beyy koooş oğlan afrikaya taşınmışş -Anne ben afrikaya taşınıorum +o karne bende olsa uzaya taşınırdım! -Anne ben afrikadan Türkiyeye geri dönüorum +ne oldu yamyamlar ve sıcak arasında rahat edemedinmi -şöyle anlatayım açıkcası g.tüm yemedi -Anne ben .. +afrikayamı taşınıon -höe!? nerden bildin +reklam senaryosunda yazıo -Anne ben afrikaya taşınıorum +bende venezuellaya taşınıom -hönk!? +babanda vietnama taşınıo -oha? +soora hep beraber pariste buluşuoz -ne deli bi aile olduk biz yaff +ya ya ye ko ko camboo +tmm anne tmm sus eve geliom -Anne ben afrikaya taşınıorum +banane lan -pardon yanlıs numara +siz evlenemezsiniz kardeşsiniz -yanlış reklamdasın arkadasım +pardon :S -madem aradın benim oğlan afrikaya taşınıyomu onu söyle bari +höe!? -Anneee... +afrikayamı taşınıon -yok bea yemekte ne var diye soracaktım Alıntıdır... |
||
|
||
| -Anne ben afrikaya taşınıorum +bende venezuellaya taşınıom -hönk!? +babanda vietnama taşınıo -oha? +soora hep beraber pariste buluşuoz -ne deli bi aile olduk biz yaff +ya ya ye ko ko camboo +tmm anne tmm sus eve geliom...... ![]() süper ya...
|
||
|
||
| çok komik yaa ellerine sağlıık | ||
|
||
güzel paylaşım teşşekürler
|
||
|
||