|
||
| *Gel hele yamacima orgazm oksuzu *kodu mu oturturum ha sinir objesi *kiprasma lan altimda arzu nesnesi *yemek hazirmi ula mutfak robotu *tune bakayim dibime evimin muduru *ic hadi serefe ic omur otlakcisi *ellerinki fidan boylu bizimki fidan enli *bir bardak su getir dotu yere yakin (ya yazarken harbi bende uyus oldum.bu ne beee.ama dur ezberleyip bizde erkeklere kullaniriz bunlari-punky= *gel otur yanimda hukumet suratli *biraz evde otur lan kablolu tivi *gel hele yanima omrumun bodygardi *gel gezelim biraz bayan müebbet *bulasiklari yikadinmi suc ortagim *yine ne oldu len icisleri bakanim *gel gel t.....gimdan sorumlu forst leydi *hele biraz dur yahu bohcasi elinde *corabimin tekini gordunmu kiz cocuklarimin anasi *kadin degil mubarek dert kumbarasi *ac kapiyi karagoz, hacivatin geldi *ne lan yine sifatin decodersiz tivi gibi *borek yaptinmi bana akilli firin *iyi aksamlar vesikasiz yarim *her isede yetisiyon annesi ahtapot *selvi boylum al yazmalim mor gozlum *sen sus profesor ceyregi *konus hadi gonlumun avukati *salataligin geldi omrumun yogurdu *gulen ayvam aglayan narim inleyen patatesim *ac koynunu ben geldim ezeli rakibim *yine kavga etmeyelim frijit bardot'um *gel saril boynuma duygusal komedim *terliklerim nerde iskenceci basi *yorgani cekme ustumden be cocuk fabrikasi *sus yoksa siddetlerim birkac yerinden *seni seviyorum ah seni seviyorum diyemedigim *gel hele otur yanima cinsel meta *yanas hele bedenime seks parcasi *selam sana mutemadiyen ezilen guzel insan *kadin degil maasallah elektrikli battaniye *yeter be agladigin gozyasi bombesi *dur biraz gel yanima otur da omrun yerlessin hayatima |
||
|
||
ehuehu....güzelmiş....
|
||
|
||
| emegine saglık | ||
|
||
| hehe süper eline sağlık | ||