|
||
| Bu hikaye kuru fasulyeye bayılan bir adamın Hikayesi. Fakat bu > aşırı > düşkünlük her zaman onu utandıracak etkisini gösteriyormus. > Birgün bir kıza aşık olmuş. Evlenmeleri kesinleştiğinde "karım > benim bu Halime katlanamaz" deyip fasulye yemekten vazgeçmiş. Evlendikten > bir kaç ay sonra işten eve gelirken yolda arabası arızalanmış. Kasabada > yaşadıkları için evi arayıp yürümek zorunda olduğunu ve geç > gelebileceğini > söyleyip telefonu kapatmış. > Yolun üzerinde bulunan bir cafe’nin yanından geçerken fırında > fasulye > kokusu etrafını sarmış. Yolunun uzun olduğnu ve fasulye yese bile > etkisinin eve varıncaya kadar geçeceğini düşünmüş. İçeri girmiş > cıkana > kadar üc büyük porsiyon yemiş. Tüm yol boyunca "pirt-purt" ata ata > eve gelmiş. > Karısı onu kapıda karşılamış ve heyecanla "sevgilim sana akşam > yemeğine en > güzel sürprizi hazırladım" demiş ve gözlerini bağlamış. Adamı > masanın > başına oturtup bandı açmaması için söz almış. Bu sırada adam > içinden > bir tane daha geldiğini farketmiş. Tam karısı gözündeki bandı > çıkaracakmış > ki telefon çalmış. Kadın gidip telefona bakmış. Karısı gittiği icin > adam firsat > bu firsat deyip ağırlığını bir bacağına verip salmış. Sadece > gürültülü çıktığı ile kalmamış, bozuk yumurta gibi de kokmuş . Adam bir > süre nefes alma zorluğu çekmiş ve etrafındaki havayı dağıtmak için > peçeteyi kullanmış. Tam rahatladım derken yeni bir tane daha gelmiş. > > Ayağını kaldırıp "rriiiipppp" diye salmış. Bu seferki hakikaten > kocaman bir > şeymiş. Camlar zıngırdayıp, masadaki tabaklar yerinden oynamış ve > bir dakika > sonra masadaki çiçekler solmuş. Karısının hala telefonla konuşup > konuşmadığına kulak kabartmış ve söz verdiği üzere gözündeki bandı > çıkarmamış. Neyse ki karısı konuşmaya devam ediyormuş. Adam on dakika > boyunca hep böyle salıp peçeteyle kokuyu uzaklaştırmış. Telefondaki > "bye-bye" lardan konuşmanın bitmeye yakın olduğunu anlayınca > (yalnızlığının ve özgürlüğünün sonunu işaret eden) peçeteyi düzgün bir > şekilde dürüp kucağına bırakmış ve ellerini üzerine koymuş. Karısı geri > döndüğünde tam bi masumiyet tablosu çizip memnun bir şekilde > gülümsüyormuş. Karısı uzun konuşmadan ötürü özürdilemiş ve gözündeki bandı > açıp açmadığını sormuş. Açmadığına > dair söz alınca "sürpriz" diye haykırmış. > Adam dehşetle doğum günü partisi için masanın etrafina oturmuş > olan 16 arkadaşını görmüş. Pek ii bi duruma düşmemiş adam. |
||
|
||
| zuhahhahh.....bence arkadaşları orda bayılmıştır.... | ||
|
||
Arkadaşları Kulaklarını ve burunlarını mı tıkamışlar
|
||
|
||
| ayyy inanmıyorum ya rezil olmuş adam... | ||