|
||
| Bu kişini genelde her sınıfta mevcuttur ve bu kişilerin genel görevleri saymakla bitmez. örnek verecek olursak; * Tahtayı silme * Tahtaya ders/konu/tarih yazmak * Hocanın öğretmenler odasında unuttuğu bir malzemeyi süratle getirmek * Yan sınıftan tebeşir almak * Hocanın “kim yaptı bu terbiyesizliği” sorusuna yanıt bulmak * Hocanın anlattığı her konuda emme basma tulumba görevi görmek * Masasında 1 kırmızı ve ödünç bile vermeyeceği 1 kurşun 2 basmalı kalem ve 1 silgi bulundurmak * Arkaya dönüp “şşşşşş” sesi çıkarmak * Okulun son günü olsa dahi devamsızlık yapmamak * 1 nisan’da hocaya yapılacak şakalara iştirak etmemek * Hocanın “biri bu konuyu okusun” emrini 3 sn. geçmeden gür bir sesle başlamak * Arkadakilerden üç tenefüste bir dayak tehtidi almak ve haftada bir dayak yemek * Veli toplantısına ailesi ile birlikte girmek |
||
|
||
valla doğru
|
||
|
||
| Veli toplantısına ailesi ile birlikte girmek çoğu doğruu ben de öle olsam (ki allahtan öle değilim) ailem olmadan gitmezdim
|
||
|
||
evet gerçekten doğru
|
||
|
||
onlara yalaka değil inek deniyor bende onlardan biriyim
|
||
|
||
| cidden yalakalıkla ne alaka bn de en önde oturuyodum ama saydıklarının hiç birini yapmadım...hepsi öle olmuyomuş demek.... | ||
|
||
ii de senden başka 5 kişi daha önde oturuyo
|
||
|
||
| Ben aileme veli toplantısının olduğunu bile söylemezdim:D | ||
|
||
Ben aileme veli toplantısının olduğunu bile söylemezdim:D ne tesadüf ben de
|