|
||
| Sén qitSéndé ßéndén, ßén yiné söküP qétiririm séni yaşadıqın şéhRin kaLbinden Sén öLdüm déséndé, O aşifté şéhrin rahmindén sézéryanLa aLırım séni ßén bu kadar sénkén Sén bu kadar bénkén ßizkén yok Say béni diyéméssin, istéyéméssin ßunu ßéndén Bunları yazarken bile görüyorum Artık kaldıramıyorum ben kéndıMden kacıyorum yok kimseLere zararıM dokunmayın her turlu ya$arım aldığım nefeslerde payınız olucaksa eeR bazı $eyleriN sonuda geLır inanırım ●๋: Zâmân DeniLén iLâç AşıRı DozDân GöTûrûr mû İnSânı? Bir de sen bırak beniUnut gittiğin bir yerdeKim kaldı ki SonSuz ß1r Düş İçimDé ZamaNa aKıp qiDerken NeDen ßen NeDen ßiz Neden ßu İz korkuTsada kaRanLıkLar bazén akLımdan qécén ték$éy sénsin buqunLéri ya$ayamazqén yarınLarı anLaTTın bana hiç dü$ünmédén kaLbım cokdan ıfLas eTTı snsızLıkLn unuTTm sessızLıqımı x/ güLü$Lérim vardı bénim sén varkén [!] gidérkén bénidé aL yanına sénsiz çok mutsuzum méLénq*m gözüm yoLLarda ! seni béqLérqén acı céqıorum gözLérimdéki carésizLiqé ték sébéb sénsin[!] arayı$Larımdasın haLa 2duvar arasında kaLsamda özLüyorum ara sıra buLamasamda aL eliNi kaLbıme koy isTé gerÇék bu!! ayrıLmamız çOk qerekSz şimDi uzakTan sebepsz FaRkındamıSnnGösLrmm YaLnızLqıı söSLrmm SenszLqi anLtyooo ßiri bana geLsn oda senSnn tuT éLLériMi uyaNaLım saBaha ßaq qöSLéRime saqıNn ßni ßıRaqMa KooP =P CosssHH =D HaYaT zaTeN BosHH =)) ßen o kuLakLara qöRe aqız deiLim duyMaya aLı$tıqıNız $eyLeri söyLemeyebiLirim sevgim seninLe bu zoR günLerindee gözüm kapaLı sevioRum!! öLüme onLa gidiorm |
||
|
||
| paylaşım için teşekkürler | ||