|
||
Hangi takımı tutuyorsunuz? Galatasaray Okul-iş kısaca bahseder misiniz? Okul =>Bayrampaşa İ.T.O Anadolu Teknik Lisesi Elektrik Elektronik Bölümü Nelerden hoşlanırsınız? Yüzme , Yemek Yapmak , Forumda Takılmak ![]() Ne tür müzikten hoşlanırsınız kimleri dinlersiniz? Kafama Ne Eserse Dinlerim ![]() En sevdiğiniz yazar-kitap nedir? Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar ? En sevdiğiniz film-aktör ? Film=>Azumi Aktör=>Javier Bardem Giyim tarzınız nasıl? Spor Takıldığınız ortamlar? Evden Dışarı Pek Çıkmam ![]() Sevdiğin biri için neleri göze alırsınız? Herşeyi.... Kolay bağışlayabilir misiniz kin tutar mısınız? Kin Tutamam Hayatınızda yaptığınız en büyük çılgınlık nedir? Çılgın Değilimdir ![]() Biraz kendinizden bahseder misiniz? Çok Soru Sorarmışım , Çok Gülermişim ve Muhabbetim çok Sıkıymış ![]() Aşağıdaki kelimeler size ne ifade ediyor? aşk = Kötü Bir Hastalık para =Gerekli bayrak = Şeref silah =Gereksiz dost =En Önemlisi futbol =Galatasaray ![]() Neden bu foruma bu kadar zaman ayırıyorsunuz? Çok Zaman Ayırdığım Söylenemez Ama Burasını Çok Seviyorum Forumda en çok kimi beğeniyorsunuz? EternalSunshine , _ArSeNiK_ , {C_RoN} , MaVi ve Rıdvan Abi... ve aklıma gelmeyen değerli arkadaşlar Forumda en çok neye ve kime kızıyorsunuz? Türkçeyi Katledenlere ![]() Forumda en iyi anlaştığınız isim yada isimler? Ben Genelde Herkesle İyi Anlaşırım Ama _ArSeNiK_ ve {C_RoN} Kardeşlerimin Ayrı Bir Yeri Var Forumda sizi üzen olay ? MaVi Ablanın Bu Aralar Foruma Sık Sık Girememesi Forumda sizi en çok sevindiren olay? Şu Anda Bulunduğum Mertebe Son olarak Forumdaki Arkadaşlara Söylemek Istediğiniz Bir Söz Veya Vermek Istediğiniz Bir . . . En Çok Kimi Tanımak Istiyorsunuz(sizden Sonra Konuk Olacak)? {C_RoN} ... ![]() |
||
|
||
Teşekkürler Kanka ![]() Cron Nerelerde Acaba
|
||
|
||
| Bu ne ılgısızlık ya! | ||
|
||
Okan ablanıda unutmamışsın...Sağol canım.Gözüm üzerinizdeydi...![]() Okan bu forumun en çalışkanlarından benim gözümde,sorum yok...
|
||
|
||
Çok Sağol Abla
|
||
|
||
| Eee sırada kim var | ||
|
||
güzel bende seni tanımaktan çok mutluyum herzaman mutlu ve forumun başında ol yoksa kim türkçeyi düzeltecek
|
||
|
||
güzel bende seni tanımaktan çok mutluyum herzaman mutlu ve forumun başında ol yoksa kim türkçeyi düzeltecek ![]() önceden the_swan yapardı o işi gerçi o biraz sert uyarıyordu
|
||