|
||
| Adı cem 2001 yılında doğdu 1.5 yaşına kadar herşey normaldi yüremeyince anne baba normal olmadığını anlayınca 9 eylül üniversitesinde dç. dr Adem Aydın tarafından Yapılan Araştırmalar sonucunda çocğun hastalığının tanı sı konuldu (KAS ERİMESİ) olduğu anlaşıldı. Gitmedikleri Doktor tekke türbe Kalmadı ama bu dünyanın en kötü hastalığı olduğu ve çaresinin olmadığı anlaşıldı doktorların söylediğine göre şu an yaşaması mucize bunları yazarken içim de kan ağlıyor belki son senesi allah daha uzun ömür versin ama herşeyin hayırlısı olsun cem in en çok sevdiği bilgisayarda araba yarışları ama ailenin maddi durumu iyi olmadığı için ben de çok istiyorum onu mutlu etmeyi maddi durumum müsait değil birlikten kuvvet doğar diye sizden gönlünüzden koptuğu kadar sizide yıpratmayacak kadar maddi destek bekliyorum maddi destekte bulunanların isimlerini tek tek buraya not edeceğim isterlerse ben bide akülü tekerlekli araba istiyor ama tabi gücümüz doğrultusunda yapabileceklerimizi yapacağız ve onu son senesi belki mutlu etmeye varsanız hep bereber bu çocuğumuzu mutlu edelim bide ençok arzusu engin günaydın ile görüşmek iletişim bilgilerini bilen varsa bana pm atın lütfen buda fotorafları ellerini çok az kullana biliyo ayaklarını hiç kullanamıyove yardımsız yemek ve su içemiyo Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap oyun oynarken çekip youtubeye gönderdim burdan izleye bilirsiniz Kas erimesi diye aratın ilk çıkan cem dir NOT:CEM ile görüşmek isteyenlere iletişim bilgilirini vere bilirim beni ekleyin yada pm atın yardımda bulunmak isteyenler ptt yolu ile ünal atak karşıyaka şubesi İZMİR göndere bilirsiniz herkese teşekürler allah kimseye bu hastalığı göstermesin İletişim İçin Ad: Ünal Atak Msn:mertcanakin@hotmail.com Cep Tel: 05357156855 Yardımlarınızı Bekliyorum |
||
|
||
off keşke maddi durumum yetse ![]() bu durumda olan kişilere yardım etmek o kadar istiyorum ki içim gidiyo bu durumdaki kişileri görünce... halbuki bir eli yağda bir eli balda olanlar da var... ayrıca bu konu ağustosta açılmış ve kimse ilgilenmemiş... ben yeni gördüm...durumu iyi olanlar lütfen yardım etsin tabi yaşıyosa hala
|
||
|
||
| Offf içim parçalandı ya keşke elimden bir şey gelse ama ben edemiyorsam başkalarını ettirmeye çalışırım |
||
|
||
| allah yardımcısı olsun'!!!!! | ||