|
||
ewet arakdaşlar bütün tanıdıklarım sevenlerim veya sevmeyenlerim... ismim emre b.çekmece tarafında oturmaktayım... ve gerçekten bende o kadar hayattan yıldımki tam tamına 8 gün sora doğum günüm... ewet 22 ağustosta 27 olmuş olcam ama bu benim son doğum günüm olacak belki size şaka glebilir ama gerçekten öle olacak... msn adresimde bile o gün geldiğinde sayılı günler geçince herkese süprizim olacak dedim.. ewet süprizimi burda açıklamak istedim.. bana kimse inanmıo belki ama 22 ağustos akşamı herkes haberleri izlesin yada 23 ünde işte o zaman bu yazıyı okuyanlar bu çocuk sölemişti dersiniz... ben yaklaşık 9 yıldır hayatın bütün acısını çektim halada çekiorum... ama artık yeter evliydim aldatıldım boşandım... tam düzelirim derken ailem bana beni aldatan eski eşimi korudu ve evden kovdu... onuda atlattım derken annemle babam ayrıldı ve bu olaydada ben suçlandım... onuda geçtim düzene girsin hayatım dedim işe başladım çalışırken hayaıma 2 kişi girdi ciddi anlamda ve birini nişanlanacağımız gün trafik kazasında kaybettim... işte orda ben hayata iice küstüm ve iğrenmeye başladım... tam hayattan koptum derken en son ilişkimde gerçekten sevdiğim bi insan çıktı ve çok güzel bi ilişki yaşıoruz derken nedeni olmıcak şekilde ayrıldıkki hayallaer kuruyoduk...oda bitti bende... bu yazıyı okuanlar gerçekten hayattan bıktım,nefes almaktan,gülmekten,ağlamaktan ve acı çekmekten... işte son kez doğum günümde bana hediye alcaklarına ben herkese hediye vericem ve bu hayattan uçup gidicem... anne ve babamı sadece allah'a havale ediorum... sevdiğim kızıda allah'a havale ediorum... kimseler üzülmesin ben her zaman iyilik yaptım ama yaranamadım... neyse herkesler kendine çok iyi baksın...tanıdıklarım insanlar içinde benim size hakkım helala olsun inşallah sizinde bana olur. olmasada canınız saolsun... KENDİNİZE İYİ BAKIN... SEVGİ ve SAYGILARIMLA A. Emre ATEŞ... BU alıntıyı Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bu konudan yaptım adam ben intihar etcem diyo.Valla Ben basından beri dalga geçiyorum nasıl öldürceksin kendini yöntemin ne ? gibisinden saçma slk sorular soruyorum. Napsak ki şimdi merak hadiyin bu konu üzerinde tartışalım....Benm kafam karıştı BU ARADA KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIM BİRİSİ BENM İÇİN TARTIŞMA BÖLÜMÜNE KOYARSA İYİ OLUR..........
|
||
|
||
Koyuldu
|
||
|
||
Teşekkürler okan
|
||
|
||
İnsan mektup vs. yazar Pc-Turk'te ne işin var .İnanmayalım lütfen dikkat çekmekten başka bir şey değil..
|
||
|
||
evet bugün 22 ağustos.bi ses seda yok
|
||
|
||
| bencede yalan çünkü bugünde 23 ağustos hala bişi yok | ||
|
||
bugün 23 ağustos 2008 saat 21.04 ve öldürdü mü kendini bu arkadaş
|
||
|
||
Bence saçma bişii ?
|
||
|
||
| Evet hala hayatta demekki sadece reklam yapan bi manyak mış... konu kilit.... |
||