PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Korkunç Hikayeler

Konu: lütfen okuyun gerçek.

Sayfa: [ 1 ] 2

pelüş 14.08.2008 15:45:43
Bu hikaye gerçektir,eğer başınıza benimki gibi kötü bir olay gelmişse lütfen yazın!
O gece uyuyamamıştım,gece yatağımda dönüp durdum,çok sıcaktı ama odada bir şey olduğundan nedense korkuyordum ve yorganı açmıyordum. Sonra tuvalete gitmeye karar verdim ve uykusuzluktan artık çok garip hissederek tuvalete gittim,yüzüme su çarptım,
sonra aynaya baktım ve o anda bayılacak gibi oldum! Aynada kendimi göremiyordum! Sanki banyoda yoktum,arkamdaki bornozu görüyordum ama ben yoktum! O an acaba öldüm mü dediğim oldu. Sonra,çok yorulduğum zaman olduğu gibi gözlerim karardı,ama bu sefer herzamankinden daha fazla süre sürdü. Sonra yavaş yavaş karanlık geçti ve kendimi aynada gördüm,ama yüzüm bembeyazdı,resmen bembeyazdı. Ellerimi gözleri aynadan ayırmadan yüzüme götürdüm. Sonra kendimi o kadar fena hissettim ki yere yığıldım. Banyodan çıktım ve odama doğru ilerledim,odamın aynasına bakmaya korkuyordum,sonra merakımdan baktım ve baktığıma pişman oldum! Keşke doğruca yatağa girseymişim! Ama o zaman gördüğümün gerçek olduğunu çok iyi biliyorum çünkü korkum sayesinde vüdumun varlığını tekrar hissettim,aynaya gelince,aynada ne gördüm biliyor musunuz? Ayna özel bir yazı olarak çatlatımıştı,çatlaklar tam olarak şu yazıyı gördüm,"Kendinden korkuyor musun?" nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonra yazı kayboldu ve ben hayalet gibi bir birbiçimde,yatağa ulaşmadan uyuyarak yere yığıldım,anneme olanları anlattım ve çok garip olduğunu, büyük ihtimalle yorgunluktn hayal gördüğümü söyledi,gözlerimin de ya tansiyonum düştüğünden ya da korkudan karardığını söyledi ama aynadaki yazıya anlam veremedi.

İşte başıma gelen başka bir olay,
BU OLAYI 6 ÖNCE YAŞADIM,GERÇEKTİR!

6 yıl önce bir rüya gördüm,her sahnesini hatırlıyorum çünkü hayatımda yaşadığım en korkunç şeylerden biriydi. Rüyamda yanımda 20-25 yaşlarında 2 kız var,birlikte arabaya biniyoruz,kızlardan biri arabayı sürüyor ve birden BAM diye bir ses geliyor ve kız arabayı durduruyor ve arabadan çıkıyoruz. Sonra,birden uzaktan elinde kocaman bir bıçak benzeri bir şey ile bize koşuyo,bağırıyoruz ve hemen bir delikten aşağı iniyoruz ve var gücümüzle koşuyoruz,adam da bize doğru koşuyor,biz de uzun uzun koşup bir merdivenden çıkıyoruz,o sırada adam beni bıçağıyla karnımdn kesiyor,sonra eve giriyoruz ve kapıyı kapatıyoruz,ben o sırada düşünmeye başladım ve noldu bana falan diyordum,birden bir yerim acıdı ve o yere elimi götürdüm,elim kan içindeydi! O sırada elimin bana daha büyük ve gelişmiş göründüğünden,aynada kendime baktım! Ne göriyim! Bambaşka bir kız,20-25 yaşlarındaki bir kız! Karnım ve giysilerim kan içinde,sonra uyandım ve o gün annemle mcdonaldsa gittik. Bir masaya oturduk,karşıdaki masada bir çift vardı,sonra orada oturan kadına bir baktım ve kadının rümandaki kadın olduğunu gördüm! Gerçekten de oydu!

edit. başlık düzenlendi. // Moody ~

legolas3534 15.08.2008 11:32:53
ilginç Kararsız

pembe-mavi 18.08.2008 16:57:00
gerçekten ilginç

By_SaRıÇoCuK 18.08.2008 18:02:38
ilginç ve korkunç

EnesCan_61 07.12.2008 18:51:38
çok ilginç bence bir hekime başvurmalısın gördüklerin şizofreni denilen çok tehlikeli bir hastalık olabilir  inşallah değildir ama yinede geçmiş olsun Kararsız

korku perisi 08.12.2008 14:09:25
gercektende hem ilgınc hem korkunç.bı doktora basvur Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün

asejan00 13.12.2008 10:23:31
ilginç ama unutma her rüyanın bir gerçegi vardır

free_devil 17.12.2008 18:01:45
ilginç ama unutma her rüyanın bir gerçegi vardır
 yok artık ya =)

Nebell 04.01.2009 16:45:47
benim dedem şizofrendii,

Nebell 04.01.2009 16:50:37
şizofrenken.. dedem duvarda birileriyle konuşuyorum diye anneme odadan çık görmüyomusun arkadaşımla konuşuyorum demiş

Nele** 05.01.2009 20:57:31
şizofrenken.. dedem duvarda birileriyle konuşuyorum diye anneme odadan çık görmüyomusun arkadaşımla konuşuyorum demiş

Dedendende bu beklenir  zaten Dil çıkaran

MaVi 05.01.2009 21:45:56
benim dedem şizofrendii,

Flood yapma lütfen,kurallar değişmedi.Flood hala yasak.

Nebell 06.01.2009 16:47:29
bid eadministör gibi yıldızları yanıp sönen demek pc turkün kurucusu mu demk bilmiyorumda

MaVi 06.01.2009 17:12:24
Gereksiz ve kuraldışı mesajların silindi Nebell.Ya en kısa sürede forum kurallarına uygun davranmaya başlarsın ya da bundan sonra ki ilk kural ihlalinde ban alırsın.

The_CoLT 07.01.2009 19:16:49
bencede ilginc yav

Sayfa: [ 1 ] 2