|
||
![]() Yapım : 2009, ABD Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Macera Yönetmen : Gavin Hood Senaryo : David Benioff, David Ayer, Stan Lee Oyuncular : Brian Cox, Hugh Jackman, Taylor Kitsch, Ryan Reynolds, LievSchreiber, Maggie Q, Michael C. Hall, Kodi Smit-mcphee, Bailey Chase Yapımcı : Hugh Jackman, Avi Arad, Lauren Shuler Donner, John Palermo Görüntü Yönetmeni : Donald McAlpine, Barry Robison Müzik : Harry Gregson-Williams Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009 |
||
|
||
| acıkcası mrk ettim de resimlerini fln arastriim bulursam koyarım |
||
|
||
| iyi olur valla . | ||
|
||
![]() ![]() ![]() Hugh Jackman’ın Logan olarak oynadığı yeni X-Men filmiyle ilgili yeni bir fotoğraf ve haber yayınlandı. USA Today gazetesine konuşan Jackman filmle ilgili birkaç ipucu verdi. Filmde sadece Wolverine’in geçmişinin ele alınmadığını mutant dünyasının tamamına değinildiğinden bahseden Jackman filmin bütün X-Men hayranları tarafından seyredilmesi gerektiğini belirtti. Gavin Hood’un yönettiği ve başrollerinde Hugh Jackman’le birlikte Liev Schreiber’in bulunduğu X-Men Origins: Wolverine 1 Mayıs 2009’da Amerika’da gösterime girecek. ![]() bunları buldum ... |
||
|
||
| teşekkürler...... | ||
|
||
| film çok güzel ben izledim herkese tavsiye ederim | ||
|
||
ben gitmiştim süper bi filmdi
|
||