|
||
arkadaşlar artık her şeyin farkındayız ve bi yerlerden küresel ısınmanın önüne geçmeliyiz!! ![]() ilkönce atık pillerden başlamak istiyorum sizde devamını getiriseniz çok sevinicem!!! ![]() arkadaşlar atık pil kutularını çöp ktusu yerine deil!!!boş pilleri atmak için kullanalım. mesela ben evde atık pil kutusu yaptım atık pilleri buraya atıyorum burdan ise çevremde bulunan herhangi bir atık pil kutusuna atıyorum sizde benim gibi yaparsanız ilerki hayatınızın daha iyi olucağından emin olabilirsiniz ![]() inşallah size bu konuda faydalı olabilmişimdir gerçekten ciddi bir sorun uygulamanızı çok istiyorumm !!! |
||
|
||
| arkadaşım çok haklısın... ben de bir şey eklemek istiyorum artık dağlarda akan küçük derecikler kurumuş..suyu da israf etmeyelim..çünkü durumumuz vahim...
|
||
|
||
evet
|
||
|
||
| bizi değil gelecek nesili düşünün onlar çok ufak yaşta bi şişe su için belkide aileisnin ölümünü görecekler | ||
|
||
bizi değil gelecek nesili düşünün onlar çok ufak yaşta bi şişe su için belkide aileisnin ölümünü görecekler haklısın.... [/color]
|
||
|
||
gelecektekiler senin çocukların olabilir. Onların susuz kalmasını istemiyosan bgnden bazı şelere dikkat etmen gerekio sadece sen değil herkesin dikkat etmesi gerek ama bizim halkımız bu konuya hiçte ilgi göstermiyor:(![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| ayrıca 444 28 45 i arayarak atık yağlarınızın da geri dönüşümü yapılıyor uygulayanlara tşekkürler:) | ||
|
||
Küresel ısınma naapalım ee arkadaşlar bizde okuyup buna bi çözüm bulalım
|
||