|
||
Şuanda Zil Çaldı ve Kapıyı Açtın Karşına Gözleri Yaşlı Yeni Ayrıldıgın Sevginlin Çıktı Ne Yaparsın ? ![]() ![]()
|
||
|
||
| gıtmesını solerdım........ hersey soylendı sırada susmak var ardına bakma yolcu kader almaya geldı benı senden gerı donmeye kalkma yolcu benı bır daha sorna yolcu arama gıttıgın yerden........................ |
||
|
||
| defolmasını sölerdim... | ||
|
||
| şaşırırımmm beni rahat bırak derimmm kapıyı yüzüne kapatırım sonra kapını deliğinden bakarm gitti mi gitmedi mi diye eğer gitmediyse açarım kapıyı konuşmasına izin veririm | ||
|
||
| eğer seiyosam boynuna sarılırdım ama sevmiyorsam kovardım | ||
|
||
bnde dayanamazdım ağlardım...
|
||
|
||
| seni bi daha görmek istemiorumm artık seni sevmiorumm beni rahat bırakk yalancı gözyaşlarınıda al gitt | ||
|
||
seni bi daha görmek istemiorumm artık seni sevmiorumm beni rahat bırakk yalancı gözyaşlarınıda al gitt Tepkine hayran kaldım... Ona gitmesini söylerdim... |
||
|
||
| Açarım kapıyı.. _ Anneee gelir misin bi , kapıda bi yabancı vaaar. |
||
|
||
Tepkine hayran kaldım... Ona gitmesini söylerdim... neden ? |
||
|
||
Açarım kapıyı.. _ Anneee gelir misin bi , kapıda bi yabancı vaaar. Vaz geçtim Müge...Kübb. abla harikasın... |
||
|
||
Vaz geçtim Müge...Kübb. abla harikasın... Sağol ablacım ![]() //Editt Bence yanlış düşünüyorsun.. kimseyi mesleğinden dolayı aşağılayamazsın tatlım /:
![]() |
||
|
||
Sağol ablacım tamam siliyorum =)![]() Bence yanlış düşünüyorsun.. kimseyi mesleğinden dolayı aşağılayamazsın tatlım /: |
||