PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => Yeni Üyeler - Tanışma

Konu: BeNDe aRaNıZa GeLDiM =)

Sayfa: [ 1 ] 2

mezarlık_rapcileri 04.08.2008 15:18:01
İsmim Gamze.Eğer benide aranızda kabul ederseniz bende aranızda bulunmak istiyorum Gülümseme aşağıda da biyografimi belirtmek istedim Kahkaha

Adım Gamze 15 mayıs'ta Kırklarelin'de gözlerimi dünyaya açmışım( hay açmaz olaydım ama olmuş işte bir hata  ) babamın mesleği astsubay olduğu için devamlı dolaştık ve ben nereli olduğumu bilmiyorum çünkü babam nevşehirli,annem istanbullu ama ben kırklarelinde yani trakyada doğdum ama babamın mesleği yüzünden 5 yıl mersinde, 3,5 yıl izmirde kaldık ondan sonra gel izmirden kütük gibi erzuruma kabus gibiydi  ben küçükken çok hiperaktif,yaramaz ve bilmişmişim  yanağımı sıkana kızarmışım  5 yaşındakyen süslenir püslenir cama çıkar erkeklere laf atarmışım zuhahaha her gittiğimiz evde mobilya veya sehpa kırarmışım  o yüzden bizimkiler pek misafirliğe gitmezlermiş

ben bebekken babam piyade astsubayı olduğu için babamı eve geldiğinde tanımazmışım çatışmada olduğu için....kucağına gittiğimde ağlarmışım bu amca kim diye  zuhaha sonra babam ben 5 yaşındayken çatışmada yaralanınca ulaştırmaya aldılar hakkari,şırnak gibi tayin bölgelerinden kurtulduk...

küçüktüm ben bir kere 4 yaşındaydım baktım böyle büyük büyük abiler bisikletle merdivenlerden iniyorlar  tabi benim bisikletimde 4 tekerlikli bende özendim ineyim dedim sonra kafamı çok pis yardım  ( karnıyarık gibi  ) eve geldim ağlamaya başladım  annem bana aynen şöyle dedi : ''zaten cücük gibi beynin var oda akmadan doktora gidelim..'' dedi.......

bir kerede 5 yaşındakyen baktm böyle turuncu turuncu şekerler aldım yedim onlarda fare zehiri çıktı  sonra annemler beni apar topar hastaneye götürdü  midemi yıkadılar geçti

kırk yılın başı ankaraya gittik onda da kızılayda çarşıda kayboldum adamın tekinin koluna asıldım baba annem ileride sen burada ne arıyorsun diye  birde baktım babam değilmiş başladım ağlamaya  sonra adamın teki beni kaçıracaktı uyuz herif dedi gel seni babana götüreyim gittim bende adamın peşinden sonra babamlarda beni arıyorlarmış gördüler nereyee gidiyorsun gamzee dediler sonra adam tüydü

sonra büyüdüm 1 sınıfa geçtim  yanımda oturan çocuğun sümüğü ağzına kadar akardı sonra hüpp diye içine çekerdi  onunla tam 2 ay oturdum  kendim kız olmama rağmen sınıftaki kızların saçını çekerdim hepside ağlardı

sonra biraz daha büyüdüm ortaokula geçtim  bu seferde küçükleri lavaboda dövmeye başladım hepsini ağlaya ağlaya yollardım beni görünce bu abla deli diye içeriye almazlardı

bir gün gene böyle bizim komşunun çocuğu bize geldi 6 yaşında falan çocuk gelmiş rap albümleri arşivini parçalamış aldım çocuğu tekme tokat çok pis daldım ağlaya ağlaya eve gitti bununda bir annesi var allah ne cadı karı  geldi bağıra bağıra eve bizim eve yani bende dolaba girdim saklandım dedim ne oluyor lan dolap öne devrildi ben bağırıyorum biri beni çıkarsın diye sonra kadın başladı sen benim oğlumu nasıl döversin diye  dedim senin oğlun arşivimi parçaladı  dedi çocuk o yapar falan dedim s.ktir git lan  falan kadına bağırdım korktu kapıya kadar  ayakkabılarını giyerken lan sen hala mı buradaısn dedim giymeden gitti  o karıyıda öyle kaçırdım

bir gün okulda küçüktüm böyle 11 yaşındaydım andımızı okuyorduk benim başıma arı kondu sonra gitti ben başladım arıyı izlemeye sonra bu arakdaşımın kafasına kondu bende nerede olduğumuzu unutup çaktım arkadaşımın kafasına  o anda andımız kesildi tüm öğrenciler gülmeye başladılar arakdaşım benimle küstü sonrada bir dahada konuşmadı

bir gün arkadaşımda kaldım gece onlarda uyudum ben hiç yapmadığım uyurgezerliği orada yapmışım vede birde bağıra bağıra şarkı söylemişim evdeki herkesi uyandırmışım ertesi sabah arkadaşım bunu sınıfta herkese yaymış utancımdan yerin dibine girmiştim

bir gün arkadaşlarla parti verdik parti gece yarısı olacaktı  kızın teki vardı bana gıcıktı bende o gün süslendim püslendim etek falan giydim sonra ışıkları söndürdüler gıcık olduğum kız benim fermuarımı açmıştı ve eteğim yere düşmüştü herkesin önünde rezil olmuştum utancımdan yerin dibine girmiştim

bir gün istanbuldaydık arkadaşımın tekiyle yorulduk oturacak yer aradık bir banka oturduk karşıdada çok yakışıklı 2 tane oğlan vardı  tam çocuklara hava atıyorduk ki sonra çocuklardan biri yanımıza geldi bize ''o bankatan kalksanız iyi olur '' dedi bizde ''niye'' dedik ''kalkın görürsünüz '' dedi kalktık bizde birde ne görelim üstümüz başımız boya meğer bank yeni boyanmış yerin dibine girdik oğlanlarada rezil olduk

bir gün antalyada tatile gittik  o gün gazetede Süreyya Ayhan'ın regl olduğu dünya şampiyonu olamadığı yazıyordu bende regl ne demek diye oracıkta babama sordum tabiii benim jeton sonradan düştü  o zaman 12 yaşındaydım  babamda bir güzel bunu gibip dayıma anlatmış dayımda akşam otururken demez mi ''regl ne demek öğrendin mi '' diye  hem turistlere hemde millete rezil oldum:d arayacağız diyen almanyalı turistler ''telefon numaralarımızı at'' diye mesaj attılar bende yerin dibine girdim

bizde o gün sınıfta 3-5 arkadaş dedikodu yapıyorduk kızlar Çiler diye bir kız hakkında kötü şeyler söylüyorlardı bende onlara katılıp söylediklerini dinledim Çiler'in kim olduğunu bile bilmiyordum arkadaşlarımla gezerken diğer dostum kübrada Çiler'den konuşunca bende lafı ortaya kattım ''ay şu Çiler ne salak'' dedim  arkadaşımda ''iyi de Çiler yanımdaki ....'' deyince yerin dibine girdim

bir gün babam işten dönerken bana çikolata almıştı bende 10 yaşındaydım o an ne olduysa mayışmışım ve uykuya dalmışım birde kalktım ki yanağımda vıcık vıcık bir şey hissettim gözümü açtığımda annem bana gülüyordu kafamı çikolatanın üstüne koyuıp uyumuşum ve oda eriyip her yerime bulaşmış
[/b]

bunlarda resimlerim Kahkaha

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

[/color]

legolas3534 04.08.2008 18:50:48
hoşgeldin gamze Kahkaha senin hayatını film yapmak istiyorum ne dersin başına gelmemiş bi şey kalmadı gerçi benşmde öle ama benikiler daha aksiyon dolu bi de fotoğraf çekerken kendini bu kadar kasma

[DooMsDaY] 04.08.2008 19:58:23
`zaten cücük gibi beynin var oda akmadan doktora gidelim..´

Kahkaha:D:D

sWaGg€r 04.08.2008 20:00:42
Her köyün bir delisi olur..

mezarlık_rapcileri 05.08.2008 14:22:39
yaaa aşk olsun  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

hoşgeldin gamze Kahkaha senin hayatını film yapmak istiyorum ne dersin başına gelmemiş bi şey kalmadı gerçi benşmde öle ama benikiler daha aksiyon dolu bi de fotoğraf çekerken kendini bu kadar kasma

valla orda poz verios kendimisi kasmıos Kahkaha sırf maksat poz olsun yanee biraz havamız olsun Kahkaha

05.08.2008 16:39:32
Flood yapma lütfen iki mesajını birleştirdim!

sWaGg€r 05.08.2008 17:14:44
Forum kurallarınıda okusan iyi edersin.. Türkçe'ne hayran kaldım çünkü  Kızgın

BUR4K 05.08.2008 18:02:11
Yukarıdaki yazıyı senin yazdığına inanmıyorum.

Madem sen yazdın o zaman aşağıdaki yorumu senin yazdığına inanmıyorum.

Eğer ikisinide sen yazdıysan sende kişilik problemi olduğu kanaatine varmak zorunda kalacağım.

D3cc4L 05.08.2008 18:18:18
bende memnun oldum mezarlık rapcileri kod adlı nickini değiştirirsen tanışabiliriz Kahkaha

mezarlık_rapcileri 06.08.2008 10:45:43
biyografim zaten yazılarım dosyasında kayıtlı biyografiler her zman Türkçe'ye dikkat edilerek yasılıo Göz kırpan o yüzden öle cnm bnm ama bni forumda böle karşılicaınısı bilseydim yani ne bilim istersenis gidebilirim......

BUR4K 06.08.2008 11:08:43
biyografim zaten yazılarım dosyasında kayıtlı biyografiler her zman Türkçe'ye dikkat edilerek yasılıo Göz kırpan o yüzden öle cnm bnm ama bni forumda böle karşılicaınısı bilseydim yani ne bilim istersenis gidebilirim......

sana Türkçe dersi verebilirim ?

D3cc4L 06.08.2008 13:50:35
sana Türkçe dersi verebilirim ?
adminim üyelerimize biraz daha yumuşak olsak ? Türkçesi yine düzgün.. Emo lar gibi katletmemiş türkçeyi..
Hemde hayet cüretkar bi biyografi... Gülümseme

legolas3534 06.08.2008 19:56:31
beyler daha yeni üye fazla yüklenmeyelim kıza hem türkçesinin bülent ersoyun ki gibi olmasını bekleyemezsiniz dimi ben türkçe öğretmenlerinin bile ne hatalarını gördüm ya

sWaGg€r 06.08.2008 22:16:44
DooMsDaY Derki: // Oups! tartişma çikaracak mesajlar yazmayin şu forumda Gülümseme millet kimi savunuyorsa savunsun bırakın. sizinle çatışacağına başka birini savunsun.

DipNot : "türkçe"  değil   "Türkçe"

[DooMsDaY] 06.08.2008 22:45:00
bende memnun oldum mezarlık rapcileri kod adlı nickini değiştirirsen tanışabiliriz Kahkaha

seni gidi black metalci : )

Sayfa: [ 1 ] 2