|
||
İsmim Gamze.Eğer benide aranızda kabul ederseniz bende aranızda bulunmak istiyorum [/b] aşağıda da biyografimi belirtmek istedim ![]() Adım Gamze 15 mayıs'ta Kırklarelin'de gözlerimi dünyaya açmışım( hay açmaz olaydım ama olmuş işte bir hata ) babamın mesleği astsubay olduğu için devamlı dolaştık ve ben nereli olduğumu bilmiyorum çünkü babam nevşehirli,annem istanbullu ama ben kırklarelinde yani trakyada doğdum ama babamın mesleği yüzünden 5 yıl mersinde, 3,5 yıl izmirde kaldık ondan sonra gel izmirden kütük gibi erzuruma kabus gibiydi ben küçükken çok hiperaktif,yaramaz ve bilmişmişim yanağımı sıkana kızarmışım 5 yaşındakyen süslenir püslenir cama çıkar erkeklere laf atarmışım zuhahaha her gittiğimiz evde mobilya veya sehpa kırarmışım o yüzden bizimkiler pek misafirliğe gitmezlermiş ben bebekken babam piyade astsubayı olduğu için babamı eve geldiğinde tanımazmışım çatışmada olduğu için....kucağına gittiğimde ağlarmışım bu amca kim diye zuhaha sonra babam ben 5 yaşındayken çatışmada yaralanınca ulaştırmaya aldılar hakkari,şırnak gibi tayin bölgelerinden kurtulduk... küçüktüm ben bir kere 4 yaşındaydım baktım böyle büyük büyük abiler bisikletle merdivenlerden iniyorlar tabi benim bisikletimde 4 tekerlikli bende özendim ineyim dedim sonra kafamı çok pis yardım ( karnıyarık gibi ) eve geldim ağlamaya başladım annem bana aynen şöyle dedi : ''zaten cücük gibi beynin var oda akmadan doktora gidelim..'' dedi....... bir kerede 5 yaşındakyen baktm böyle turuncu turuncu şekerler aldım yedim onlarda fare zehiri çıktı sonra annemler beni apar topar hastaneye götürdü midemi yıkadılar geçti kırk yılın başı ankaraya gittik onda da kızılayda çarşıda kayboldum adamın tekinin koluna asıldım baba annem ileride sen burada ne arıyorsun diye birde baktım babam değilmiş başladım ağlamaya sonra adamın teki beni kaçıracaktı uyuz herif dedi gel seni babana götüreyim gittim bende adamın peşinden sonra babamlarda beni arıyorlarmış gördüler nereyee gidiyorsun gamzee dediler sonra adam tüydü sonra büyüdüm 1 sınıfa geçtim yanımda oturan çocuğun sümüğü ağzına kadar akardı sonra hüpp diye içine çekerdi onunla tam 2 ay oturdum kendim kız olmama rağmen sınıftaki kızların saçını çekerdim hepside ağlardı sonra biraz daha büyüdüm ortaokula geçtim bu seferde küçükleri lavaboda dövmeye başladım hepsini ağlaya ağlaya yollardım beni görünce bu abla deli diye içeriye almazlardı bir gün gene böyle bizim komşunun çocuğu bize geldi 6 yaşında falan çocuk gelmiş rap albümleri arşivini parçalamış aldım çocuğu tekme tokat çok pis daldım ağlaya ağlaya eve gitti bununda bir annesi var allah ne cadı karı geldi bağıra bağıra eve bizim eve yani bende dolaba girdim saklandım dedim ne oluyor lan dolap öne devrildi ben bağırıyorum biri beni çıkarsın diye sonra kadın başladı sen benim oğlumu nasıl döversin diye dedim senin oğlun arşivimi parçaladı dedi çocuk o yapar falan dedim s.ktir git lan falan kadına bağırdım korktu kapıya kadar ayakkabılarını giyerken lan sen hala mı buradaısn dedim giymeden gitti o karıyıda öyle kaçırdım bir gün okulda küçüktüm böyle 11 yaşındaydım andımızı okuyorduk benim başıma arı kondu sonra gitti ben başladım arıyı izlemeye sonra bu arakdaşımın kafasına kondu bende nerede olduğumuzu unutup çaktım arkadaşımın kafasına o anda andımız kesildi tüm öğrenciler gülmeye başladılar arakdaşım benimle küstü sonrada bir dahada konuşmadı bir gün arkadaşımda kaldım gece onlarda uyudum ben hiç yapmadığım uyurgezerliği orada yapmışım vede birde bağıra bağıra şarkı söylemişim evdeki herkesi uyandırmışım ertesi sabah arkadaşım bunu sınıfta herkese yaymış utancımdan yerin dibine girmiştim bir gün arkadaşlarla parti verdik parti gece yarısı olacaktı kızın teki vardı bana gıcıktı bende o gün süslendim püslendim etek falan giydim sonra ışıkları söndürdüler gıcık olduğum kız benim fermuarımı açmıştı ve eteğim yere düşmüştü herkesin önünde rezil olmuştum utancımdan yerin dibine girmiştim bir gün istanbuldaydık arkadaşımın tekiyle yorulduk oturacak yer aradık bir banka oturduk karşıdada çok yakışıklı 2 tane oğlan vardı tam çocuklara hava atıyorduk ki sonra çocuklardan biri yanımıza geldi bize ''o bankatan kalksanız iyi olur '' dedi bizde ''niye'' dedik ''kalkın görürsünüz '' dedi kalktık bizde birde ne görelim üstümüz başımız boya meğer bank yeni boyanmış yerin dibine girdik oğlanlarada rezil olduk bir gün antalyada tatile gittik o gün gazetede Süreyya Ayhan'ın regl olduğu dünya şampiyonu olamadığı yazıyordu bende regl ne demek diye oracıkta babama sordum tabiii benim jeton sonradan düştü o zaman 12 yaşındaydım babamda bir güzel bunu gibip dayıma anlatmış dayımda akşam otururken demez mi ''regl ne demek öğrendin mi '' diye hem turistlere hemde millete rezil oldum:d arayacağız diyen almanyalı turistler ''telefon numaralarımızı at'' diye mesaj attılar bende yerin dibine girdim bizde o gün sınıfta 3-5 arkadaş dedikodu yapıyorduk kızlar Çiler diye bir kız hakkında kötü şeyler söylüyorlardı bende onlara katılıp söylediklerini dinledim Çiler'in kim olduğunu bile bilmiyordum arkadaşlarımla gezerken diğer dostum kübrada Çiler'den konuşunca bende lafı ortaya kattım ''ay şu Çiler ne salak'' dedim arkadaşımda ''iyi de Çiler yanımdaki ....'' deyince yerin dibine girdim bir gün babam işten dönerken bana çikolata almıştı bende 10 yaşındaydım o an ne olduysa mayışmışım ve uykuya dalmışım birde kalktım ki yanağımda vıcık vıcık bir şey hissettim gözümü açtığımda annem bana gülüyordu kafamı çikolatanın üstüne koyuıp uyumuşum ve oda eriyip her yerime bulaşmış bunlarda resimlerim ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap [/color] |
||
|
||
hoşgeldin gamze senin hayatını film yapmak istiyorum ne dersin başına gelmemiş bi şey kalmadı gerçi benşmde öle ama benikiler daha aksiyon dolu bi de fotoğraf çekerken kendini bu kadar kasma
|
||
|
||
`zaten cücük gibi beynin var oda akmadan doktora gidelim..´ :D:D
|
||
|
||
| Her köyün bir delisi olur.. | ||
|
||
yaaa aşk olsun ![]() hoşgeldin gamze senin hayatını film yapmak istiyorum ne dersin başına gelmemiş bi şey kalmadı gerçi benşmde öle ama benikiler daha aksiyon dolu bi de fotoğraf çekerken kendini bu kadar kasma valla orda poz verios kendimisi kasmıos sırf maksat poz olsun yanee biraz havamız olsun
|
||
|
||
| Flood yapma lütfen iki mesajını birleştirdim! | ||
|
||
Forum kurallarınıda okusan iyi edersin.. Türkçe'ne hayran kaldım çünkü
|
||
|
||
| Yukarıdaki yazıyı senin yazdığına inanmıyorum. Madem sen yazdın o zaman aşağıdaki yorumu senin yazdığına inanmıyorum. Eğer ikisinide sen yazdıysan sende kişilik problemi olduğu kanaatine varmak zorunda kalacağım. |
||
|
||
bende memnun oldum mezarlık rapcileri kod adlı nickini değiştirirsen tanışabiliriz
|
||
|
||
biyografim zaten yazılarım dosyasında kayıtlı biyografiler her zman Türkçe'ye dikkat edilerek yasılıo o yüzden öle cnm bnm ama bni forumda böle karşılicaınısı bilseydim yani ne bilim istersenis gidebilirim......
|
||
|
||
biyografim zaten yazılarım dosyasında kayıtlı biyografiler her zman Türkçe'ye dikkat edilerek yasılıo o yüzden öle cnm bnm ama bni forumda böle karşılicaınısı bilseydim yani ne bilim istersenis gidebilirim......sana Türkçe dersi verebilirim ? |
||
|
||
sana Türkçe dersi verebilirim ? adminim üyelerimize biraz daha yumuşak olsak ? Türkçesi yine düzgün.. Emo lar gibi katletmemiş türkçeyi..Hemde hayet cüretkar bi biyografi...
|
||
|
||
| beyler daha yeni üye fazla yüklenmeyelim kıza hem türkçesinin bülent ersoyun ki gibi olmasını bekleyemezsiniz dimi ben türkçe öğretmenlerinin bile ne hatalarını gördüm ya | ||
|
||
DooMsDaY Derki: // Oups! tartişma çikaracak mesajlar yazmayin şu forumda millet kimi savunuyorsa savunsun bırakın. sizinle çatışacağına başka birini savunsun.DipNot : "türkçe" değil "Türkçe" |
||
|
||
bende memnun oldum mezarlık rapcileri kod adlı nickini değiştirirsen tanışabiliriz ![]() seni gidi black metalci : ) |
||