PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik (Arşiv Ana sayfa) => MsN , Icq, Yahoo Messenger

Konu: LÜTFEN DİKKAT!!! OKUYUN MUTLAKA

Sayfa: [ 1 ]

m.fatih21 22.07.2008 19:51:17
SİZE EĞER MESSENGER DE ÇEVRİMİÇİ&ÇEVRİMDIŞI DA OLSA BİR ARKADAŞINIZDA VEYA KİŞİ LİSTENİZDEN BİR KİŞİ "SİZİ ENGELLEYENLERİ GÖSTERİYOR Bİ DENE İSTERSEN" DİYE BİR SİTE ADRESİ VERİRSE SAKIN AÇMAYIN KEYLOGGER PROGRAMI YÜKLÜYO BİLGİSAYARINIZA İNTERNETTE HER YERDE BU UYARIYI VERİYOLAR. AYRICA  YENİ BİR VİRÜS DE VAR
 
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği Genel Başkan Faruk Kekevli internet kullanıcılarını uyardı.  Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı. MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi?
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
www.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com

” isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.



Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir “keylogger” isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.
Virüslerden daha tehlikeli bu ‘’trojen’’ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye’de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor.Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği Genel Başkan Faruk Kekevli internet kullanıcılarını uyardı.  Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı. MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi?
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
www.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com

” isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir “keylogger” isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.
Virüslerden daha tehlikeli bu ‘’trojen’’ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye’de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor.Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor

KARDEŞLERİM SİZ SİZ OLUN SAKIN BU İKİ VİRÜSE ALDANMAYIN SAĞLICAKLA KALIN

d_e_n_i_z 23.07.2008 06:52:06
sağol çok tşkler

tubik67 29.07.2008 17:25:59
çok çok çok saolasınn Sırıtan

m.fatih21 05.08.2008 16:56:36
bişey değil görevimiz

irfan_96 17.09.2008 19:09:35
Bu şey bana olmuştu ve msn adresimi zor kurtardım...paylaşım için teşekkürler.


Sayfa: [ 1 ]