|
||
| Arkadaşlar kusura bakmayın bu yazıyı erken yayınlamak zorundayım çünkü EternalSunshine in doğum günü 22 temmuz. Ama ben 22 Temmuzdan itibaren 1 hafta yokum.Umarım yazıyı beğenirsiniz !!! FoRuMuN "Birijiğinin" DoĞuM GüNü !!! PriGgiSh=Hiişşşt .! Ses çıkarmayın geliyolar!! (Gülüşmeler kesilir...) EternalSunshine=Seda nereye gidiyoruz ![]() İllegal_rapIıı..Şey..Ya Şurda bi cafe var orda oturalım dedim fena mı ? EternalSunshine= İyide orası kapalı galiba baksana ışıklar kapalı ![]() İllegal_rap=Ben açtırırım Açmazlarsa döveriz Esrayla ![]() EternalSunshine= Üçümüz mü ![]() RihannaCix=Tabi ne varmış ![]() İllegal_rap=(İçinden; Bi Bilsen orda seni ne süprizler bekliyo )Neyse ya açarlar açmazlarsa başka yere gideriz...(EternalSunshine herşeyden habersiz cafeye gider...) (Kapıyı çalarlar... "Tık Tık Tık !!") EternalSunshine= Bak dedim sana kimse yok hem ben ürkmeye başladım karanlık burası Hem hatırlatıyım annem bakkala gittiğimizi sanıyo İllegal_rap=Bişey olmaz Benimkide size oturmaya gittiğimi sanıyo (:(İllegal_rap ve RihannaCix Kapıyı açar , EternalSunshineyi kolundan çekip içeri alırlar...) (sWaGger o sırada ışıkları açar veee......) Tüm millet = İyiki doğdun Kübraaa...İyiki doğdun Kübraaa... Mutlu yıllarr .. ![]() Evet Tüm Pc-Turk ordaydı ![]() (İllegal_rap EternalSunshine'e göz kırpar )Ortada kocaman bir pasta ve üstünde "Mutlu yıllar Kübra" yazıyodur... EternalSunshine=Ayy unutmamışsınız demekk ![]() RihannaCix=Hiç Unuturmuyuz Süpriz parti yapmaya bayılırım ![]() PriGgiSh=Forumumuzun ufaklıkları birer birer büyüyor.Yaşlandık azizim (: Belinda=Banane ya ben daha yaşlanmadımm.Onsekizimin baharındayım (: [basyone]=Siz yaşlanmazsanız biz nasıl genç olucaz ![]() Ridvan=Kızlar sizde yaşlandıysanız artık biz napalım (: MaVi=Neyse ya hadi bırakın sohbetide kız doğum gününün tadını çıkarsın dimi ama ? TwiLiGht=Gerçektende ya Kübra yı unuttuk (: (O da ne "Zırrrr Zırrr" EternalSunshine in telefonu çalar...) sWaGger = Kübra zil sesin berbat (: EternalSunshine=Farkındayım bizim yaramaz kuzenler karıştırmış yine Olamaz annem arıyo Alo..Annecim nasılsın canım annem..![]() Annesi=Kızım noldu?? hayrola ??nerdesiniz?? Seda nerde??Esra nerde saat geç oldu niye gelmediniz hala???EternalSunshine=Anne dur bi nefes al ![]() (Gülüşmeler yükselir...) Annesi=Kızım kimler var orda kimlerin sesi geliyo? EternalSunshine=Iıı..Şey..Anne ya bizimkiler bana süpriz parti hazırlamışta Bizim köşedeki cafedeyiz.. ![]() Annesi=Ahh zamane gençlik..Ama sakın geç kalmayın tamam mı ? EternalSunshine=Tamam anne kalmayız:)(içinden; saat 01:00 de belki gelirim )(Telefonu kapatır...) BUR4K=Size kötü bi haberim var ![]() Ok4N=Noldu yoksa seninde mi annen aradı Burak abi ![]() Jock3r=Güzel espriydi kanka ![]() BUR4K=Hayır ya ne alakası var Mumlar eridi pastaya bulaşıcak onu dicektim(:[DooMsDay]=Bizde bişey sandık ![]() BUR4K=Ne yani bişey değil mi bu ? Caanım pasta gidicek ![]() Turk0=Tamam tamam hadi Kübra üfle artık PriGgiSh=Duurr!! Dilek Tutt ![]() EternalSunshine=Hımmm..Ne dilesem ne dilesem Tamam tuttum ![]() [DoomSDay]=Sakın bırakma ![]() EternalSunshine =Neyi ![]() [DooMsDay]=Tamam tamam şakaydı ![]() (1...2....3...Hüfffffffffffffffff ....) [Basyone]=Kübra yavaş pasta uçucak EternalSunshine=Ayh biraz fazla kaçtı galiba ![]() water_lily=Kübra kes hadi pastayı. (EternalSunshine pastayı keser ve herkeze eşit dilimlerde dağıtılır..Ve o da ne bir dilim artmıştır...) (Herkez o tek dilime bakar acaba kim yicek onu diye RihannaCix=Eee Kim yicek bunu ?Bana verin ben kardeşime götüreyim (İçinden ; Tabi yolda yemeyip saklarsam der.)(Tam o sırada Cafenin kapısı açılır...Gelen EternalSunshine in Annesidir )Annesi=Gençlik burda olurda ben olmazmıyım ![]() EternalSunshine="Aaa anne Abimle babamıda çağırsaydın ya" der (şaka olarak) Annesi=Onlar gelmek istemediler bende Halanlarla teyzenleri çağırmıştım ama... EternalSunshine=Anne şaka yapmıştım ![]() ozymegy=Bu son dilimde annenin o zaman ![]() DiyaLeKT=Evet sizin afiyet olsun (: (Sıra hediyelerde...) RihannaCix=Iıı..Kuzenime layık değil ama ona bi Ayıcık aldım (: Kolordu__team=Seda RihannaCix in hediyesine bak :S senin hediyene çok benziyo... İllegal_rap=Aaa Esra hani onu almıcaktın :-( Bak bende ondan aldım. RihannaCix=Asıl sen almıcam demiştin !! İllegal_rap=Yani aynı hediyeyi aldık seninle =/ (Açıklama = İllegal_rap ve RihannaCix birlikte EternalSunshine e hediye almaya çıkarlar ikiside o ayıcıktan görür fakat birbirlerine onu almayacaklarını söyleyip ikiside birbirinden habersiz aynı ayıcıktan almıştır... ) EternalSunshine=Olsun ya iki tane ayıcığım olmuş oldu ![]() PriGgiSh=Bu da benden canım (: EternalSunshine=Aaa Duman cd si Süpersinnn sWaGger=Olamaz benden ondan aldım (Tüm herkez "Neeee....!!" diye bağırır..) sWaGger =Şaka canım aa ne bağırıyosunuz hemen. Şaka yapmıştım Ben ona takınca beni hatırlayacağı bir kolye aldım ![]() TwiLiGhT=Bende bir test kitabı ![]() EternalSunshine=Çok teşekkür ederim.(İçinden;Çokta çözerim ya test der.)[Basyone]=Ben anı defteri aldım ![]() Belinda=Bende bi resimlik aldım (: MaVi=Bende Hikaye kitabı aldım forumumuzun Birijiğine ![]() (Ve herkez hediyesini verir...) EternalSunshine=Hepinize çok Teşekkür ederim ![]() (Herkez evlerine dağılır...) Başka bir gün, başka bir üyemizin Doğum Gününde buluşmak üzere ![]() ![]() ![]() NiCe YıLLaRa "EternalSunshine"... İllegal_rap* |
||
|
||
| çok güsel eline sağlık iyiki doğdun kübra |
||
|
||
İşte Pastamız--- ![]() ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . Doğum Günün Kutlu Olsun |
||
|
||
| ellerine sağlık iiki doğdun EternalSunshine | ||
|
||
Teşekkürler arkadaşlar.....Okan Sağol Pasta için |
||
|
||
Afiyet Olsun .....
|
||
|
||
| Mutlu yıllar | ||
|
||
İyiki doğdun kübra
|
||
|
||
| Sağolun (: Siz de Olmasanız Kim Kutlayacak Doğumgünümü ![]() Ayrıca Pasta Nefisti
|
||
|
||
| bu pastan Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap bu da hediyen Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| dogum günün kutlu olsun | ||
|
||
| doğum günün kutlu olsun (biraz geç ama) | ||
|
||
| geç oldu ama kusura bakma ... iyiki doğdun |
||
|
||
Geç olmasının hiç bir önemi yok! ![]() Kutlamanız yeterli ![]() Tekrardan Teşekkürler
|
||
|
||
iyi ki doğdun nice mutlu senelere
|
||