PC-Turk Forumları - Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri (Arşiv Ana sayfa) => Komik Yazılar

Konu: Öğretmen ve öğrenciler

Sayfa: [ 1 ]

legolas3534 02.07.2008 15:25:41
Renkli kişiliği ve düşük not vermesi ile öğrencileri arasında özel bir üne sahip olan felsefe öğretmeni, sınav yapacağı gün öğrencilere, önce kâğıt ve kalemlerini hazırlamalarını söyledi, sonra da sandalyesini kaldırıp masanın üzerine koydu. Sonra: "Sınav sorumu soruyorum" dedi. "Bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayınız." Sıfırcı felsefe öğretmeni, sınav kâğıtlarını okuduktan sonra, bu konudaki ününe gölge düşüreceğini bilmesine rağmen, hayatında ilk kez bir öğrencisine yüz üzerinden yüz vermek zorunda kaldı. Öğrencinin sınav kâğıdında yalnızca şu iki sözcük yer alıyordu: - Hangi sandalyenin?
-----------------------------------------------------------------
Okulda öğretmen küçük çocuklara yenebilecek ve yenmeyecek şeyleri öğretmişti. Daha sonra çocuklara sordu " Şimdi sırayla herkes ağıza alınabilecek bir madde söylesin." Çocuklar sırayla söylüyorlardı. - "Elma" öğretmenim - "Ekmek" öğretmenim - "Şeker" öğretmenim - "Lamba" öğretmenim Öğretmen çocukların sözünü kesti. Selma kızım lamba hiç ağıza alınır mı? Selma: - Ama öğretmenim geçen gece annemin sesini duydum. Babama "hadi bey lambayı söndür de ağzıma alayım" diyordu.
-------------------------------------------------------------------
Univetsitede Biyoloji dersinde ogrencinin birisi mikroskopta sperm ornegi incelerken bir kiz yanina yaklasmis. Kiz "Ne inceliyorsun Berkay?" deyince cocuk utanmiş "Agiz içi epiteli" demiş. "Peki, ben de incelemek istiyorum" Baslamis mikroskoba bakmaya. Derken profesor gelmis kizn yanina. "Kizim ne inceliyorsun?" "Agiz ici epiteli hocam" Dur cekil bir de ben bakayim demis profesor. Egilmis mikroskoba soyle bir baktiktan sonra kiza donmus "Bir daha ornek almadan once agzini yika kizim!"

Antipatizan 02.07.2008 15:30:40
çok güzelmiş ve çok komikmiş en çok da sonnncu

Sayfa: [ 1 ]