|
||
![]() İyiki doğdun kanka doğum günün 8 temmuz ben erken açtım konuyu umarım doğum gununu bızımle paylasmak için gelirsin foruma. Cronun doğumgünüü RooTürk : HErşey hazır mı? Doğumgünü bu sonuçta eksiksiz olması gerekiyor.. arsenik! : Hazır hazır.. Sait'in bu durumdan haberi bile yok belinda: Anladık Tolga Süpriz parti.. ![]() Doomsday: Abi ya.. geldik 13:00 ' de.. uf.. bu saatte ben uyuyo olacaktım ![]() Diyalekt: Sonrada uyursun.. Kardeşimizin doğumgününden önemli mi ? ![]() The_Swan: Uzatmayalım.. Zile kim basıyor??TwilighT: ben bascamm ben bascammm ![]() ------NA niii naa niii (zil çalar kapıyı saitin annesi açar)----- Annesi: PArdon.. Siz kimsiniz?? arsenik!: biz saidin arkadaşlarıyız.. Sait evde yok mu?? Annesi: (sessizce)Şu bacaksızada bak.. Kendinden büyük-küçük arkadaşlar edinmiş..Off.. ev müsait olsaydı bari..[Saitin odasına gider] __Saitt uyann arkadaşların gelmiş.. Cron: Anne uyiycam ben...Evde yok de bişeyler de.. arsenik! [bağırarak]: Sait len biz geldik forum ailesi ![]() Cron [ birden irkilir kapıya doğru koşar.. 30 civarı kişiyi kapıda görünce korkar.. ]water_lily: Picamaların yakıyo.. NErden aldın??BEnde istiyorum ![]() Cron: YA kusura bakmayın uyuyodum.. :S İçeri buyrun.. -----------İçeri Girerler--------- Cron: HAyırdır?? EternalSunshine: Biz sana süpriz part... ( ozymeyg bijiriğin ağzını kapatır) ozymeyg: Hiç ya.. öylesine herkese baskın yapıyoruz böyle ![]() -------- Oturma Odasına Girerken-------- elifcik: Burası ne kokuyo böyle selin: ayy.. SAit.. Bunlar senin çorapların mı ?? Cron[hemen atılır,pis kokulu çorapları alır]: Yaa kusura bakmayın.. Siz baskın yapınca.. Böyle yakalandım.. ![]() Annesi[mutfaktan]: Saaaiittt oooğluumm geeellirmisinn! Cron [koşarak]: Efendim anne.. Annesi: Sor bakayım acıkmışlarmı.. Kahvaltı yapcaz ya.. Cron[içeri giderken şok olur öyle kalır] EternalSunshine,The_Swan,belinda,La_Torta,MaVi, Ridvan,selin,RooTürk,Diyalekt,water_lily,illegal_rap --> Ellerinde pasta bağırmaya başlar.. ------İyiki Doooğduunn Saaitt.. İyiki Doğduunn Saaiitt ------Cron: ne..ama..ama.. bu gün benim doğumgünüm.. ![]() OK4N: Evet.. Hatta senin için kalktım Bulgaristan'dan geldim.. ![]() Ridvan: Beni unutmayın Hollanda'dan buraya yolculuk parası ne kadar tutuyo biliyo musunuz sizz!! ŞAka yaptım.. Forum Liramla ödedim ![]() Cron: Ne iyi ettiniz.. Çok mutlu oldum.. BEni unutmayan..Hatırlayan arkadaşlarım var.. Duygulandım.. Doomsday: Yaa uzatmayın.. KEsin şu pastayı ben çok acıktım... La_Torta parti için yaptığın pizzaları getir bakalım.. Çok açımm..La_Torta: Süprizi mahvettin ![]() elifcik masayı açar..üstüne örtüyü örter..herkes getirdiği yemeği koyar..börekler..kekler..tatlılar..tuzlular.. Rux: Kolalar benden unutmadım ![]() LA_torta: BAşlayalımmı Ama yaşpastayı ilk ben kesicem nickim malummm Cron: Arkadaşlar size karşı çok mahcup oldum.. ![]() ------Nımm nımm nımm yemekler biter---------- acort_k4: Var mısın Yok musun dan kazandığımız parayı yine lunaparkta yiycez ![]() VaSaCaFeDa [banlandı ama olsun] : Bismillah.. Allah allah.. BEn korkmaya başladım.. kaaan: abicim sende ne korkak şeysin Daha gitmedik ne korkuyosun ![]() VaSaCaFeDa: ŞAka.. ![]() Cron: HEpinizin eline sağlık. Çok güzeldi.. arsenik!: O da bişey mi gece ufaklıkları eve bıraktıktan sonra diskoya gitcezz.. Kopcazzzz Twilight&EternalSunshine&alper&daisygirl&illegal_rap:YAaaa bizde gelelimmm..!!! yaaa.. ![]() RooTürk: Kısa kesinn Batırmayın şu doğumgününü..HEdiyeler başlar..... La_Torta: Sana ayıcık aldım bak.. BEnim Puffy'me ne kadarda çok benziyo.. ![]() Diyalekt:Said benden sana bir mikrofon şu lpyi bırakıp mcliğe dönersin inşallah. Cron:Yok ya ben lpden vazgeçmem. illegal_rap[Sessizce]:Ne varsa adamlar bağırıyor şarkı oluyor. Arsenik:Al bakalım kanka bak senin için Afişten t-shirt aldım.Doğum günün kutlu olsun. Cron:Yahu bu ne cuval gibi kayboldum ben içinde. Arsenik:Ee Rockdan dönmenin şerefine. Cron:Ya dönmedim istemiyorum. Arsenik:İyi ya ne yaparsan yap ![]() DooMsDaY:Ben Rooturk ve BUR4K dan sana hediye adminin el kitabı belki ilerde admin olursun. Cron:Sağol abi ![]() Twilight:Al bakalım Said PC oyunu. Ridvan:Hayret Test kitabı almamış hediye.Croncum benden sana Münferit Filmi izledikçe hatırlarsın beni. Mavi:Said buyur hediyen kitap. Cron:Sessizce off zaten kitap dolu odam. EternalSunshine:Benden sana bicirik posteri Baktıkça beni hatırla Hadi Pc-Turk'e girelim.OK4N:Benim üyeliğime gircez. Twilight:Ne sitesi ya Bana test kitabı ver said. Çözmeyince kuduruyorum.. ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O sırada kapı çalar cronun annesi kapıyı açar Komşu gelir Komşu Pakize:Ne bu gürültü ya çocuk yuvasına dönmüş burası. Annesi:Kusura bakmayın efendim Bizim keretanın Doğum günü varda. Komşu Pakize:Sessiz olun kocam uyuyor Silahla incem aşağı şimdi dedi bana. Rooturk:Gelsin ya ondan mı korkcaz. arsenik:Gelsin de görsün bakalım. Annesi:Pşşt çok ayıp.. Berkan: Anamm.. Nasıl unuttuk.. Sait topla bavulunu gideyozz ![]() Cron: Nereye yahu.. ![]() Berkan: Tatile Bizim Dooms Ridvan abinin yarışmadan kazandığı paralarla Otel satın almış Yarın da hepberaber oraya gitcez ![]() Rıdvan:Sait topla bavulunu hadi çabuk ol.. saatde geç oldu çıkalım artık.Gece 2 uçağına bincez sabah orda oluruz.. Herkes cronu öper doğum gününü kutlar ve çıkarlar. Rooturk:Abi bıraksaydın da dövseydik şu adamı. Ridvan:Yok ya gereksiz. O sırada otobüs gelir otobüs zaten doludur bide bizim 30 kişilik grup gelince baya bir sıkışırız. Yolda arseniğin aklına gelir. arsenik:Hani diskoya gitcektik. Mavi:Ne diskosu.. Uçak kaçacak Otelde vardır disko misko.. Gidersiniz orda ![]() Cronun Doğum Günü de burda bitmiştir yıl boyunca forumda olmayan cron eminim doğum gününü bizimle paylaşır.Diyaloglardan dolayı EternalSunshine a teşekkür ederim DipNoT:arseniğin Nicki değişmiştir fakat bu konu nick değişiminden önce olduğu için değiştiremedim. |
||
|
||
Süpersin yaa +1 Özellikle pasta nefiss gözüküyo
|
||
|
||
Mutlu yıllar Said... ![]() Pc-Türk Tatilde[1] e 9 temmuzda gitmemizin sebebi buydu.. ![]() Doğum günün kutlu olsun.. Her şey Gönlünce Olsun.. Mutlu Forumlu Yıllar Dilerim.....
|
||
|
||
Rıdvan abının doğum gununde verdığım pastada guzeldı ![]() Arkadaslar dıyaloglar Eternalın rep vercekler ona lutfen |
||
|
||
Evet EternalSunshine yazmış süper olmuş olsun onada +1
|
||
|
||
| iiki doğdun cron doğupta pc turke üye oldun :S | ||
|
||
Rıdvan abının doğum gununde verdığım pastada guzeldı Tolga ne demek bu şimdi ![]() Arkadaslar dıyaloglar Eternalın rep vercekler ona lutfen Ben bunu rep için yazmadım, Said mutlu olsun diye herşey.. ![]() Said'de foruma uğrasa ne güzel olacak..
|
||
|
||
Alıntı OK4N: Evet.. Hatta senin için kalktım Bulgaristan'dan geldim.. Çok İyi Tolga Aynen Öyle Oldu
|
||
|
||
| Cron bence doğum gününde gelir buraya | ||
|
||
Nice yıllara ablacım
|
||
|
||
mutlu yıllar cron pasta da tam senlik
|
||
|
||
Cron yok ortalıklarda
|
||
|
||
| Nice yıllara keşke hep bizimle olsaydın... (: Diyalog da güzel olmuş mu desem acaba ![]() Bu arada şu test kitapları ve " " ağlayan smileyini ben de kullanmayın bana uyuşmuyor hadi test kitpğları ney6se de ağlamak hiç bana göre değil... (:
|
||
|
||
Mutlu yıllar ablacığım, keşke burada olsaydın da görebilseydin bunları ![]() Yeni yaşında bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle...
|
||
|
||
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun...
|
||