|
||
| adım:öykü nickim:ö y k ü yaş : 16 olcam istediğim bölüm : damak tadı |
||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 13 saat ve 12 dakika. Total Posts: 93 mesaj Total Topics Started: 50 konu Açtığı anket sayısı: 2 anket Kullandığı oy sayısı: 16 oy Aslında durumun fena değil ama yinede son sözü büyükler söyler |
||
|
||
Online olduğu toplam süre: 13 saat ve 12 dakika. Total Posts: 93 mesaj Total Topics Started: 50 konu Açtığı anket sayısı: 2 anket Kullandığı oy sayısı: 16 oy Aslında durumun fena değil ama yinede son sözü büyükler söyler haklısın söz adminlerimde ![]() yanlız 1 hafta tatildeyim otobüs için şimdi çıkıcam herekesle 1 hafta sonra görüşmek üzere hoşça kalın |
||
|
||
| Henüz değil diyorum | ||
|
||
Henüz değil diyorum Damak Tadı bence gayet uygun.. O bölümdeki konu sayısını da inceledim.. O bölümü başka isteyen üye yok sanırım.. Bence tatilden döndükten sonra o bölüme moderatör olabilmeli..
|
||
|
||
sizi özledim ve ben geldim..ama cevap gelmemiş
|
||
|
||
| " sıte toplamında en az 150 MSG ı olmalı" Daha 128 mesajın var... Biraz daha kendini göstermelisin bence... |
||
|
||
| ama benim eski üyeliğimi (artık herkes biliyodur umarım ) sayarsak replerim forum paralarım mesajlarım başlıklarım vs. moderatör olmaya çok uygunum. | ||
|
||
| Şu dönemde çok zor canım. Konu kilit! | ||