|
||
| Klavye Nasıl Temizlenir ? Klavyenin arkasındaki vidaları sökün vidaları kaybetmeyin. ![]() ![]() Bu hale gelmeli silikon yaylar tek parça veya tuş sayısı kadar olabiliyor şansınıza artık.. ![]() Artık tuş takımını yıkayabilirsiniz. İçinde toz olmayan bulaşık deterjanı ve fırça.. ![]() Yıkadıktan sonra tek yapılması gereken kurumasını beklemek… Gerekliyse silikon parçada yıkanabilir… ![]() Tamamı kuruyunca toplayın. Vidaları sıkın. Bittii.. Diğer Bİr Anlatım Klavyemiz Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A Öncelikle görüldüğü gibi klavyemiz pis ve mikroplu ![]() Klavyemizi ters çevirip arka kısmındaki vidaları tornavida yardımıyla söküyoruz. ![]() Klavyemizi söktükten sonra üst kısmı ve tuş takımını olduğu gibi ayırıyoruz. Not: Yumuşak lastik kısımlara dokunmayın çünkü, bu latik kısımları suya temas ettirdiğiniz durumda tuşlarınız eskisi gibi yumuşak çalışmaz. Esnekliğini kaybeder, sertleşir.. ![]() Klavyemizin bu üst kısmında hiç bir elektronik devre olmadığından suya temas etmesinde sakınca yoktur.. Bu kısmı istediğimiz şekilde lavaboda yada bir kova içersinde fırça yada sünger yardımı ile yıkayabilirsiniz.. ![]() Klavyemizin yıkama işlemini tamaladıktan sonra soba karşısında yada havadar bir yerde iyice kuruyana kadar bekletiyoruz. Not: İyice kuruduğundan emin olun. Özellikle tuşlarının aralarında su kalma ihtimali yüksektir.. ![]() Kurutma işlemi bittikten sonra yine üst kısmı söktüğümüz şekilde monte ediyoruz.. klavyemiz tertemiz şekilde üzerine yeni düşecek sigara küllerine, çekirdek kabukları ve saç tellerinin kurbanı olmaya hazırdır. ![]() Selametle.. Alıntıdır. |
||
|
||
Laptop klavyesini nasıl temizleyecez? tuşlar çıkınca geri takımıyor
|
||
|
||
Laptop klavyesini nasıl temizleyecez? tuşlar çıkınca geri takımıyor Çeşmenin altına sok. (:
![]() |
||
|
||
| tamamda...su kaçmaz dimi xd | ||
|
||
tamamda...su kaçmaz dimi xd (:Pc teknik servis'e götür mesela adminimiz BUR4K abi gibi biri olabilir. : ) OnLar halleder. |
||
|
||
Deterjan alışverişi real'den...
|
||
|
||
Valla benimki düz mantık silikon falan yok
|
||
|
||
| Ben Genelde Vidasını Söküp Silikonu Çıkarıp Tuşları Temizliyorum Ama 2.side Güzel Onuda Denemekte Fayda Var. | ||
|
||
Denememeniz tavsiye edilir
|
||
|
||
Denememeniz tavsiye edilir ![]() Ya benim klavye düzenim öyle değilse..
|
||