|
||
Bu da Abdülkadir ![]() Hikayesi: O bisiklet sürüyordu... AKlıma Forum ailem geldi Bende çocuğu çekmeye çalıştım Baktım poz falan vermiyor kereta.. Bende şapkasını aldım o bana pis pis baktı.. Bende bu fırsat kaçmaz diye çektim Yorum alalım ![]() Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
inanmıyorum bu bizim abdülkadir ve şaka falan değil adı gerçekten abdülkadir hehehehe çok komikti ya zorla çekmiştin sinirlenmişti oda heheheh:D dua et ağlamadı annesi yanındaydı :D ahahahahah [/size]
|
||
|
||
Ee çocuğun kelini ortaya çıkartmışsın haklı
|
||
|
||
inanmıyorum bu bizim abdülkadir Ya evet çocuk 5 yaşında ama acayip ana kuzusu ve şaka falan değil adı gerçekten abdülkadir hehehehe çok komikti ya zorla çekmiştin sinirlenmişti oda heheheh:D dua et ağlamadı annesi yanındaydı :D ahahahahah [/size] Annesi olmadan dışarı çıkmıyor Çıksa bile benden kaçıyor Ee çocuğun kelini ortaya çıkartmışsın haklı Tolga napiym ama çok hoşuma gidiyo bu çocuk ![]() Hele bi huyu yok mu!! Ona bitiyorum normalde bana hiç slm vermez elimde top görünce koşar
|
||
|
||
Ya evet çocuk 5 yaşında ama acayip ana kuzusu Annesi olmadan dışarı çıkmıyor Çıksa bile benden kaçıyor Tolga napiym ama çok hoşuma gidiyo bu çocuk Hele bi huyu yok mu!! Ona bitiyorum normalde bana hiç slm vermez elimde top görünce koşar ![]() A evet Kübra çocuğa gel top oynayalım diyo çocuk geliyo topu göremeyince kaçıyo Kübrada arkasından Bu çocuk bizim buranın en popüler çocuğu diğer çocuklardan farkı şımarık değil kimseye yüz vermiyor
|
||
|
||
A evet Kübra çocuğa gel top oynayalım diyo çocuk geliyo topu göremeyince kaçıyo Kübrada arkasından Bu çocuk bizim buranın en popüler çocuğu diğer çocuklardan farkı şımarık değil kimseye yüz vermiyor ![]() Bende bu huyunu seviyorum ya zaten
|
||
|
||
| xD | ||
|
||
xD Tolga çocuk nasıl sence Bak dünyaya az gelir bunun gibileri ![]() Aslında bunu Betül'ün Hüdaverdi'siyle tanıştırmak gerekir
|
||
|
||
Saçı uzasın çıkarır şapkasını
|
||
|
||
Kübra bu kim yaa ![]() Çocuk tam dayaklık
|
||
|
||
Niye dayaklık yaa:D anladım.. Yanakları tombul ya insanın vurası geliyor
|
||
|
||
Yok çocuğa uyuz oldum ![]() Şımarık tipi var..
|
||
|
||
Yok çocuğa uyuz oldum Dedim ya ![]() Şımarık tipi var.. ![]() ana kuzusu annesinden başka birisi ona dokununca bağırıyor bişeyler yapıyor... vs.
|
||
|
||
Hahaha
|
||
|
||
Hahaha Ablası şuna bak.. ![]() Nasıl da sinirli Bende güzel çekmişim hee
|
||