|
||
| Acun : Ve Arkadaşlar bakalım kim gelcek… (Haritada Secim Yapılır Ve Ridvan Cıkar…) ------------------------------------- Acun : Hoş geldin Ridvan:Tamam Tamam hoş bulduk gec bunları hadi benm filmi izleyek… ---------------------------------- Acun: İlk 5 Kutuyu Söle Ridvan: biliyoruz sölemene gerek yok Acun: ?? Ridvan: {The_Swan}, buraya geldiğimden beri cok iyi davranıyor sen bana büyük acmassın {The_Swan} : Valla kardeşim öncelikle gittiğine cok üzüldüm … ama kırmızı hissediyorum Ridvan : hmm ozaman biraz bekle cunku bide seninki kızımın doğum günü numarası ozaman {C_RoN} acsın {C_RoN} : valla abi sana mavi acmak isterim cok korkyorum banlanırım die…ama acalım sen birlisin Ridvan: acalım be kardeşim Acun: 10 dan geriye sayıyoruz (Kutude 100 Bin Cıkar) Ridvan : Off yhaa Acun : Bu Nazarlık Olsun Diyelım Bişi Olmaz 500 Duruor… Ridvan: Tabi 100 bin senin için neki ozaman sen ver kolayse 100 bini … acun: ?? (ilk 5 acılır…) ------------------------------------------ Ridvan: hamdiye söle ii teklıf versin elbet bi gün pc-turk e gelir mod yaparım direk Acun : teklıf 5 bin ytl Ridvan : alcam yha foruma yenı bültenler alırız… illegal_rap : Yha devam et abi ilk turdan alma be MaVi: abi orda bütün kutular duruyor.. Ridvan : Yokum !!!!! ----------------------------------- (Son 4 E girilir….10 Ytl….5 Bin..150 Bin..500 Bin Kalır..) TwiLiGhT..: yha abi ben sana nazar boncugu getirdim kutuna koy !! Ridvan : water_lily, sen ac water_lily: tamam (150 Bin Cıkar) Ridvan : Acun bey TwiLiGhT acsın ama sizde acın… Acun: (Gider Kutuya Bakar 500 bin görünce üzülür) Ridvan: haa acun bey acmamısken kararımı değiştirdim Acun: artık acmak zorundayız yapma böle ben sana ölem yoksa yönetmen beni öldürü Ridvan : (kısık bir sesle) nerde [DooMsDaY] tmm , acsın [DooMsDaY] : off bugun mavi giydim inş bir mavi acarım sana Ridvan : inş kardeşim inş (500 Bin Cıkar) (10 Ytl Ve 5 Bin Kalır) -------------------------------------- Acun: Teklıf 3 Bin Der… Ridvan: Yokum .. Acun: Kutuyu Öğrencez Ama 7 dk sonra der… Ridvan: yok yok siteye gec kalıorum aç iste Acun : (10 ytl cıkar) ----------------------------------- Ridvan : (hiç üzülmeden) ee ben buraya 0 ile geldim 10 ytl ile gidiorum acun 10 ytl yi verde kendime dürüm yaptıram Arkadaşlar olumlu cvplar beklıorum 30 dk ugrasıorum sizleri güldürmek için İsmini Kullandıklarım sayın yoneticlere teşekkürlerimi sunar . . . İnşallah begendirebilirim Alıntıdır... |
||
|
||
Ridvan: hamdiye söle ii teklıf versin elbet bi gün******* foruma gelir mod yaparım direk Alıntı yaparken başka forumların adını vermeyelim artık isterseniz,alıntı yaptığınızı belirtiniz lütfen,net alemi küçük... ![]() Üstelik diğer forumun isimlerini ve nicklerinide taşımışsın....Pes...!!! |
||
|
||
Zaten böyle bir konu vardı
|
||
|
||
Zaten böyle bir konu vardı o zaman siler misiniz
|
||
|
||
| Özentiliğin böylesi.. Demek diğer forumlarda bize özenerek yazmış böyle şeyler.. Ama neden özentilik?? Çünkü konu aynı!! Ayrıca yine Ridvan abi oynuyor..
|
||