|
||
| Arkadaşlar günlük hayatta çok sıklıkla kullandığınız bazı kelimeler vardır mesela benim kullandığım "Ya" , "Falan" peki siz hangi kelimeleri sıklıkla kullanırsınız ? |
||
|
||
oğlum dur, hayır, yapma, düşeceksin, hadi yat..
|
||
|
||
ben niye toplayım ablam toplasın,amaaannn,banane ki vb birçok kelimeleri kullanırım
|
||
|
||
| hep BEN hep BEN :S xD | ||
|
||
| mukadderiyat, olabilir, git başımdam | ||
|
||
| kısmet,inşallah. | ||
|
||
yaaa , üffff , allahım yarabbim , geriiiiii , banane , git başımdan birde kardeşime her dakka sussss derim çok fazla konuşuyo beni çileden çıkarıyo sus da motorun soğusun da derim
|
||
|
||
o da guzel
|
||
|
||
Emeğe saygı Bide banlanma lafını çok kullanırım. Bi kere ablam bitane şarkı dinletmişti.. Bende: _Abla bu şarkıcı banlanmamışmıydı ?demiştimçç Ama bilinçsiz olarak Oda:_ Kübra ne diyosun :S O ölmüştü.. Banlanmamıştı.. _ Hıı.. Pardon.. |
||
|
||
hadi leein kaybol kees suus sıkıntı yook ...
|
||
|
||
Emeğe saygı Süper Bide banlanma lafını çok kullanırım. Bi kere ablam bitane şarkı dinletmişti.. Bende: _Abla bu şarkıcı banlanmamışmıydı ?demiştimçç Ama bilinçsiz olarak Oda:_ Kübra ne diyosun :S O ölmüştü.. Banlanmamıştı.. _ Hıı.. Pardon..
|
||
|
||
| Sen de en çok: _O da Güzel ve: _ Amin kelimesini kullanıyorsun
|
||
|
||
Sen de en çok: Ben onları yorum yazarken kullanıyorum günlük hayatımda kullanmam ki _O da Güzel ve: _ Amin kelimesini kullanıyorsun ![]()
|
||
|
||
| ..ve, ..fakat.., ..güzel .... Bunun gibi kelimeler.. |
||
|
||
yaaa , üffff , allahım yarabbim , geriiiiii benım kardeşım qıbı , banane , git başımdan birde kardeşime her dakka sussss derim çok fazla konuşuyo beni çileden çıkarıyo sus da motorun soğusun da derim ![]() ![]()
|
||