|
||
Daha forumda yeniyim mod olmak için çok erken ama moderatorluk zevkli bir işe benziyor Ama becerebilirmiyim bilmiyorum Ad:Seda Yaş:15 Nick: illegal_rap İstediği Bölüm:Muhabbet,Rap severler derneği,Tartışma Forumda haftalık online olabileceği zaman:Hergün en az 2 saat toplam haftada ; 14 saat Mod olduğu başka forumlar(varsa):Hayır yok Cevabınızı bekliyorum |
||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 20 saat ve 54 dakika. Total Posts: 253 mesaj Total Topics Started: 22 konu Açtığı anket sayısı: 0 anket Kullandığı oy sayısı: 19 oy BKnz : Forum kuralları |
||
|
||
| ben sadece insanca sordum kızmana hiç gerek yoktu yapmıyosan yapma mod. fln bende zaten hemen bugün yap demiyorum sana biliyorum yeniyim ilerleticem | ||
|
||
| Kendinde söylemişsin daha yenisin! Önce kendini kanıtla, paylaşımlarını görelim.Ondan sonra gereken neyse yapılır zaten. Konu kilit! |
||
|
||
| istediğin bölmlerde rap sevenler derneğini senn için uygun gördm.fakat ordaki konu sayın az kurallar gereği istedğin bölmde 25 konun olmalı modluğunu veriyorum bunu tamamla renginide alırsın hayırlı olsun |
||
|
||
Teşekkürler Tamamladım konuları
|
||
|
||
| Hayırlı olsun | ||
|
||
Teşekkürler
|
||
|
||
| hayırlı uğurlu olsun | ||
|
||
| Sağol | ||
|
||
Tebrik ediyorum.. Başarılarının devamını bekliyoruz ..
|
||
|
||
Hepinize Teşekkür ederim
|
||
|
||
| tebrik ederim |
||
|
||
| Tebrik ederim Flood kralı olmayı başardın bu gidişle anca onu olursun modluğu unut istersen! | ||
|
||
tebriklerrrrrrrrrrrr
|
||