|
||
| öncelikle kimdir bu R.u.X: ben 1992 yılının ekim ayında dünyaya gelmiş o günden bu yana hala yaşamakta olan insan. zaten foruma gelişimle doğuşum arasındaki zamanın pek bi önemi olmadığı için foruma gelişime değineceğim; forum saati 19 Haziran 2006, 19:34:46 anını gösteridiğinde ben üyeliğin onaylama tuşuna basmıştım pek hatırlamıyorum aslında ama güzel bir an olsa gerek. daha önce hiç düşünmemiştim bu forumun bu kadar güzelleşeceğini ve benim buraya bukadar takılacağımı. Forumla ilk tanışmam "RootingSabotageForced" (RSF Team) adlı o zamanların ün salmış ( ve hala öyle) hacker team'ine üyeliğim boyunca doomsla tanışmak gibi bir düşüncem olmamıştı ama bir gün açtığı başlıkta kendi sitesi olduğunu söylemiş bu yeni sitenin adresini yazmıştı. tabi bizim teamden biri olduğu için bi giriyim bakiyim dedim.üye oldum. o günlerde üye sayısı 200ü geçmemişti ama şu anda sanırım 100bine yakın. nese günler böyle geçerken OKS adlı sınavdan bozma bir sistem geldi çattı.çalışın falan dediler öğretmenlerimiz.çalıştık başardık ama lise ,için bazı fedakarrlıklar gerekiyordu.buna Pc-Turk ailesine 1 yıllığına veda etmek de dahildi.Zordu ayrılık ama başa gelen çekilir.bir gün elbette geri dönecektim ama döndüğümde forumu eskisi gibi bulamayabilirdim ve öyle de oldu.ama kötü anlamda değil forum içeriği zenginleşmiş ben yokken forumu sahiplenecek yeni arkadaşlar olmuştu.Sağolsunlar paylaşımlarını esirgememişler.Ben de OKS telaşı geçtiği günden beri aralıksız ( bu ayki aksaklık dışında) forumdayım hergün. ve bundan sonra da burada olmaya çalışacağım.ayrıca eskiden reklamlar az olduğu için bir reklamlara tıklama ve dooms dalgası vardı.Komikti ama artık herkez unutmuştur. ![]() Bu forumu ve içindekileri seviyorum pek çoğunu tanımasam bile. doomsu şahsen tanımasam bile onu ve bize verdiği bu siteyi tüm kalbimle seviyorum. okulda kitaplarıma adımdan önce Pc-Turk.OrG yazıyorum, arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Ve karşılığında istediğim hiçbirşey olmaksızın. Bu ay "ayın üyesi" olarak seçildim.bunu bir gaza getirici olarak alıp paylaşımlarımın katlanarak artmasına çalışıyorum. bu arada: gaza getirici doğru bir kelime grubumudur bilmiyorum ![]() sanırım bu kadar şimdilik.. anlatımım çok iyi değildir. ve cümlelerin ya da paragrafların dizilişi yanlış olabilir ama aklıma gelen herşeyi yazdım.Sevgiler ve Saygılar... R.u.X |
||
|
||
R.u.X soracak soru bırakmamışsın.. ![]() OKS'de kaç net yaptın..
|
||
|
||
| 67 idi galiba hatırlamıom | ||
|
||
çalışkanmıssın sen ya
|
||
|
||
ya çalışmak değil de ne bilim zekimiyim neyim yaw. hiç çalışmadım diyemem ama herkez gibi günde 100soru çözmedim. gerçi 50 soru bile çözmedim ama. ölmedim burdayım
|
||
|
||
| Hangi video oyunlarını seversin? | ||
|
||
çok güzel bir soru, sıraliyim hemen ![]() İstanbul Kıyamet Vakti (online) ![]() GTA: Vice City Stronghold Crusader COD 4:Modern Warfare gibi oyunlar en sevdiklerimdir... |
||