|
||
| Ad:öykü Yaş:16 Nick:_öykü _ İstediği Bölüm:korkunç resimler Forumda haftalık online olabileceği zaman:15 saat Mod olduğu başka forumlar(varsa):yok cevabınızı bekliyorum. |
||
|
||
| Online olduğu toplam süre: 2 gün, 7 saat ve 6 dakika. Total Posts: 162 mesaj Total Topics Started: 55 konu Açtığı anket sayısı: 4 anket Kullandığı oy sayısı: 41 oy ...Sitede toplam 100 istediği bölümde en az 50 konusu bulunmalıdır... |
||
|
||
| Öykü istekli olduğun çok belli,uğraşıyorsun ama eklediğin linklere ve konulara biraz daha özen gösterip dikkat etmen gerekir. Sorunsuz konular eklemeye başladığında isteğin değerlendirilecektir....
|
||
|
||
saol mavi abla.evet gerçekten moderötör olmayı çok istiyorum.konularımı gözden geçirip yeni konular açıcam.anlayışın için teşekkürrler.
|
||
|
||
işte link`lerimi hallettim,düzelttim.kontrol edebilirsin.biraz yoroldum.ama moderötöt olmak için deyer.şimdi moderöter olabilirmiyim
|
||
|
||
Mod. olmak istiyosun ama flood yapmışsın
|
||
|
||
pardon.
|
||
|
||
Güzel çalışmalar bekliyoruz,bizimle biraz daha zaman geçir..![]() Kurallara da dikkat... |
||
|
||
ßAnaDa MoD wErİrMiSiNiZ:( lÜtFeNnNNnN MaVi bAnDa VeRrRrR..!
|
||
|
||
| Bu Turkce ve bu yazi karakterleriylemi Mod olmak istiyorsun..... Forumu bir ay boyunca dolas bence........ |
||
|
||
Çok tatlısın ....![]() Ama önce bunu okursan yardımcı olur sana... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Konu kilit |
||