|
||
| Halk arasında şeker ve şekerli besinlerin dikkati ve algılamayı arttırdığına yönelik yanlış inanışlar vardır, fakat karbonhidrat olarak zengin olan şeker gevşemeye neden olur. Bu nedenle sınav öncesinde şeker, şekerleme gibi basit şekerlerin yerine kuru üzüm, erik ya da A ve C vitaminlerinin zengin olduğu taze meyve ve sebze gibi besinler tercih edilmelidir. öss yaklaşıyor arkadaşlar illaki aramızda sınava girecek olanlarda var sınavda şeker yemek pekde faydalı bişey degilmiş ama bu yazdığım herhangi bir doktor açıklaması altında yazılmamış sadece bu şeklide bir bilgi vardı.sizce hala faydalı bişey mi yoksa sınavda yenmemesi gereken bişey mi ? |
||
|
||
faydalı olduğu söyleniyor
|
||
|
||
bilemicegim siz karar verin artık
|
||
|
||
| Ben kuru üzüm yerim ve çok işime yaradı.. | ||
|
||
Zemzem suyu
|
||
|
||
Oks sabahı kahvaltıdayken annem hem okunmuş su hemde zemzem suyu içirmişti
|
||
|
||
Bende uyumadan önce ozymeyg'in tavsiyelerini anneme anlattım Annem nerden biliyosun bunları dedi Öce arkadaşım dedi dedim.. Annem aman o zaman boşver dedi.. Bende internetten buldum dedim.. Tamam dedi ve ozymeyg sağolsun sayesinde oks sabahı haşlanmış patates yedim
|
||
|
||
sınav öncesi değilde sınavda şeker yemek iyi oluyor
|
||
|
||
| ben kaç defa yaptım hiç bir faydasınıda göremdm :S:Sher zaman olduğu gibi ancak çalışmakla başarılı olunablr | ||
|
||
bende haşlanmış patates yedim şekerle aynı mantıga geliyor çünkü ikisindede nişasta var ama patatesde şekerden daha çok nişasta oldugu için patates yedimm yerim seni öss kitabını okuyanlar bilir
|
||
|
||
| tabiki faydalı bilimsel açıklaması da şu : beynin çalışması için glikoz gerekli o glikoz da şeker ve şekerli ürünlerde var |
||
|
||
| kalemi kemirmektense şeker daha ii gibi... | ||
|
||
| hatta annem oksye giderken ağzıma koşa koşa bi akide şekeri atmıştı faydasından çok zararı oldu sınavda karın arısı çektim:D | ||
|
||
Çalışmadıktan sonra ne yerseniz yiyin bişeye yaramaz .. sker karbonhidrat ya da hernyse cabuk enerji verdigi için onerilir ...
|
||
|
||
sınav öncesi değilde sınavda şeker yemek iyi oluyor Sana katılıyrm..
![]() |
||