|
||
Herkes verdiği sözü tutsun bakalım Pizzalar benden demiştim... Ama bir yerlerden resim kopyalamak yok Bende büyük tepsiye yaptım herkese yetsin diye ![]() Gözünüz gönlünüz açılsın diye Bunlar malzemeler , evde sadece bunlar vardı yoksa mantar sosis felan da koyacaktım ![]() ![]() Fırından yeni çıktı ![]() ![]() Afiyet olsun Pc-Türk ahalisi ![]()
|
||
|
||
Yaa ama işkence bu resmen, çok canım çekti ![]() |
||
|
||
Size yaptım zaten tadını çıkara çıkara yiyin ![]() Ruuuuxxxx nerde kolalar ?? |
||
|
||
| afiyet bal şeker olsun hepinize ben dominos takılmakta kararlıyım xD | ||
|
||
Bende daha temiz koşullarda yapılmış ve daha sağlıklı pizzalar yemekte kararlıyım ...
|
||
|
||
| Ben de istiyoruuuum ama :-/ Çok acıklı
|
||
|
||
Tadı enfesti
|
||
|
||
Tadı enfesti Nette işkence : ]
![]() |
||
|
||
yaa arkadaşlar poğaça kek sözümü tutucam ama eski üyeliğime giremedim :(biri benim üyeliğimi hacklemiş ama sözümü tutucam resimleri yakında koyucam
|
||
|
||
![]() bunlar internetten diğerleri yakında gelce foto makinesini ayarliyim veririm resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() afiyet olsun-afiyet olsun yhaa arkadaşlar bunlar alıntı başlığı gecenin bi vakti görünce direk yemek yapamadım üşendim
|
||
|
||
tatlılar benden: ![]() ![]() alkol kullanan arkadaşımız varsa evdekilerin yunan kısmı ![]() koleksiyoncu gibiyim : ![]() BU ARADA KESİNLİKLE ALKOL KULLANMAYI ÖNERMİYORUM BEN DE ÇOK KULLANMIYORUM ZATEN ZARARLIDIR.. |
||
|
||
Harikasınız arkadaşlar....
|
||
|
||
| ee.....partimizde ne eksik | ||
|
||
insanlar eksik bence biri de gelip elinize sağlık demiyor