|
||
Hindistan'da yaşayan 11 yaşındaki Pruthvıraj Putıl doğduğu günden beri "kurt adam sendromu" hastası... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Allah korusun,çok zor bir hayatı olmalı... |
||
|
||
| Evet Çok Zor Bİr hayat olmalı | ||
|
||
| yazık en alttaki reimdeki çocuk bugün gazetede okudum hiçbir şekilde iyileştirilememiş çocuk hergittiğim yerde dalga geçiyolar demiş yazık allah kimseye böle bi hastalık vermesin | ||
|
||
| En alttaki Cocuk ile ilgili ayrıntılı bilgiler Güncel Haber' bölümünde var Arkadaslar merak edeniniz olursa orda bula bilir | ||
|
||
| En alttaki çocuk diye bir şey yok arkadaşlar,hepsi aynı çocuk.Diğer resimleri onlar... | ||
|
||
ya çok fena bişey ya çoçuk ne olmuş öle |
||
|
||
| allah kimsenin başına vermesin çocuk ilerde asosyal biri olur kendine güveni olmayan bi insan olabilir allah yadımcları olsun | ||
|
||
| İnsanların arasında dışlanmak çok kötü birşey... Ama bence bu çocuk bunu kendi lehine çevirmeli.. Evet zor birşey, çok zor birşey hem de.. Fakat madem bazı insanlar onu dışlıyor o da kendini dışlamayacak arkadaşlar bulabilir kendine... Sonra bol bol kitap okuyabilir, ders çalışabilir.. Bazen insanlarla iletişimi kesmek güzel olabiliyor yani önündeki işe konsantre olabilmen açısından... Yaa saçma olabilir söylediklerim ama yine de karanlığa bağırmaktansa bir mum yak felsefesiyle hareket etmeye çalışıyorum. İnsanlar ellerindeki büyük güçten habersiz.. O çocuk isterse onun üstesinden pekala da gelebilir ben inanıyorum yaa.. Dipnot: Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir, yanlış anlaşılmak istemem... |
||
|
||
| bi tane daha vardı böle bi çocuk ...çok zor | ||
|
||
bununla yaşamak çok zor
|
||
|
||
kıyammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben ona ya
|
||
|
||
YAZIK YAA COK UZULDUM DOKTORA GITTIGI YAZMASAA HORMON BOZUKLUGU DICEM AMA ALLAH ACIL SIFASINI VERSINN COK UZUCUU
|
||
|
||
İnsanların arasında dışlanmak çok kötü birşey... Ama bence bu çocuk bunu kendi lehine çevirmeli.. Evet zor birşey, çok zor birşey hem de.. Fakat madem bazı insanlar onu dışlıyor o da kendini dışlamayacak arkadaşlar bulabilir kendine... Sonra bol bol kitap okuyabilir, ders çalışabilir.. Bazen insanlarla iletişimi kesmek güzel olabiliyor yani önündeki işe konsantre olabilmen açısından... Yaa saçma olabilir söylediklerim ama yine de karanlığa bağırmaktansa bir mum yak felsefesiyle hareket etmeye çalışıyorum. İnsanlar ellerindeki büyük güçten habersiz.. O çocuk isterse onun üstesinden pekala da gelebilir ben inanıyorum yaa.. tebrikler çok güzelanlaatmışsın konuuyu
Dipnot: Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir, yanlış anlaşılmak istemem... |
||