PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Garip ve Korkunç Olaylar

Konu: Minik Kurt Adam

Sayfa: [ 1 ]

MaVi 17.05.2008 08:32:30

Hindistan'da yaşayan 11 yaşındaki Pruthvıraj Putıl doğduğu günden beri "kurt adam sendromu" hastası...

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Allah korusun,çok zor bir hayatı olmalı...

Ok4N 17.05.2008 08:54:47
Evet Çok Zor Bİr hayat olmalı

tevezgdk 17.05.2008 09:59:54
yazık en alttaki reimdeki çocuk bugün gazetede okudum hiçbir şekilde iyileştirilememiş çocuk hergittiğim yerde dalga geçiyolar demiş yazık allah kimseye böle bi hastalık vermesin

Assamite 17.05.2008 11:23:41
En alttaki Cocuk ile ilgili ayrıntılı bilgiler Güncel Haber' bölümünde var Arkadaslar merak edeniniz olursa orda bula bilir

MaVi 17.05.2008 11:31:47
En alttaki çocuk diye bir şey yok arkadaşlar,hepsi aynı çocuk.Diğer resimleri onlar...

lebran james 03.06.2008 17:21:36
ya çok fena bişey ya Kararsız çoçuk ne olmuş öle

burcu_18_burcu 11.06.2008 13:52:22
allah kimsenin başına vermesin çocuk ilerde  asosyal biri olur kendine güveni olmayan bi insan olabilir allah yadımcları olsun

tütsü 11.06.2008 21:07:38
İnsanların arasında dışlanmak çok kötü birşey... Ama bence bu çocuk bunu kendi lehine çevirmeli.. Evet zor birşey, çok zor birşey hem de.. Fakat madem bazı insanlar onu dışlıyor o da kendini dışlamayacak arkadaşlar bulabilir kendine... Sonra bol bol kitap okuyabilir, ders çalışabilir.. Bazen insanlarla iletişimi kesmek güzel olabiliyor yani önündeki işe konsantre olabilmen açısından... Yaa saçma olabilir söylediklerim ama yine de karanlığa bağırmaktansa bir mum yak felsefesiyle hareket etmeye çalışıyorum. İnsanlar ellerindeki büyük güçten habersiz.. O çocuk isterse onun üstesinden pekala da gelebilir ben inanıyorum yaa..

Dipnot: Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir, yanlış anlaşılmak istemem...

melodi_ 23.06.2008 18:04:07
bi tane daha vardı böle bi çocuk ...çok zor

legolas3534 24.06.2008 13:12:45
bununla yaşamak çok zor  Üzgün

ecemsugökce 02.08.2008 13:52:53
kıyammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben ona ya  Utandım

GRASTAVES 03.08.2008 23:26:19
YAZIK YAA COK UZULDUM DOKTORA GITTIGI YAZMASAA HORMON BOZUKLUGU DICEM AMA ALLAH ACIL SIFASINI VERSINN  COK UZUCUU
 Kararsız

LoveTiger08 04.08.2008 12:29:29
İnsanların arasında dışlanmak çok kötü birşey... Ama bence bu çocuk bunu kendi lehine çevirmeli.. Evet zor birşey, çok zor birşey hem de.. Fakat madem bazı insanlar onu dışlıyor o da kendini dışlamayacak arkadaşlar bulabilir kendine... Sonra bol bol kitap okuyabilir, ders çalışabilir.. Bazen insanlarla iletişimi kesmek güzel olabiliyor yani önündeki işe konsantre olabilmen açısından... Yaa saçma olabilir söylediklerim ama yine de karanlığa bağırmaktansa bir mum yak felsefesiyle hareket etmeye çalışıyorum. İnsanlar ellerindeki büyük güçten habersiz.. O çocuk isterse onun üstesinden pekala da gelebilir ben inanıyorum yaa..

Dipnot: Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir, yanlış anlaşılmak istemem...
tebrikler çok güzelanlaatmışsın konuuyu

Sayfa: [ 1 ]