|
||
| Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Şifresi ; Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap zip'li dosyadaki 3DSKINS.EXE ile active skin destegini kurun(en fazla 30sn surer)... islem bittikten sonra activeskin_4.3_patch.exe dosyasi ile active skin ocx (c:\windows\system32\actskn43.ocx) dosyanizi patchleyin. KULLANIMI ; VB'de standart bir project acin... CTRL + T kombinasyonu ile acilan COMPONENTS penceresinden ACTIVE SKIN 4.3 TYPE LIBRARY'i projenize ekleyin... gordugunuz gibi formun yanindaki toolbara skin nesnesi geldi ve SKIN1 nesnesini formumuza ekledik... form'unuzun kod kismina bu kodu ekleyin... Private Sub Form_Load() FileName = "C:\Program Files\ActiveSkin 4.3\Skins\chizh.skn" Skin1.LoadSkin FileName Skin1.ApplySkin Me.hWnd End Sub Bu kadar... ...indirdiginiz zip dosyasinin icinde kendi yaptigim,skinleri onizleme ile gorebileceginiz bi proje de mevcut...tabi o proje'yi calistirmak icin once zip dosyasini indirip,sonra active skin destegini kurmaniz gerekli... |
||
|
||
... skin ocx (c:\windows\system32\actskn43.ocx) dosyanizi *****leyin burda ne yazdın da sansürledi ki bu arada güzel arayüzler var sanırım ben kullanmıştım bunu.. |
||
|
||
Upload benim ama yazıları kopyalamıştım..O yüzden.. Ayrıca sansürlü değil sadece ne yazacağını bilememiş sanırım
|
||
|
||
| sanırım "skinleyin" demeye çalışmış, araya "i" harfini koyunca kendi forumunda sansürlenmiş olabilir... ///edit:doğru "patchleyin" olmalı
|
||
|
||
| Allah rızası için başka siteye upload edin. Raipdden indiren var indiremeyen var. Şu anda inen oyun var. Lütfen başka siteye upload edermisin. Konuyu açan arkadaşın upload etmesine gerek yok. başka biri up edip siteye koyabilir. Lütfen sabahtan beri arıyorum hepsi rapid. | ||