|
||
En Başından Uyarıyım Bu EkLentiLer için PLuS gerekLidir... ![]() Youtube Logosu--> [c=1]You[/c][a=4][c=0]Tube[/c][/a] __________________________________ Türk Bayrağı--> [a=4][c=0] C· [/c][/a] __________________________________ GoogLe Logosu--> [c=39]G[/c][c=4]o[/c][c=45]o[/c][c=39]g[/c][c=3]l[/c][c=4]e[/c] __________________________________ Kedi Patisi--> (PLus Lazım DeiL) ●๋: __________________________________ NoktaLar--> (PLus Lazım DeiL) ۰۪۪۫۫●۪۫۰ __________________________________ SiLahsör KuruKafa--> (PLus LAzım DeiL) ̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ __________________________________ MarLboro--> (PLus LAzım DeiL) ̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̲̅̅b̲̅o̲̅ r̲̅ o̲̅̅_̅_̅_̅ __________________________________ $ırınga--> --====(,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̲̅,̅̅ |¯̲̲̅̅()--© __________________________________ Bahceli Ev--> *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲| __________________________________ Müzik Seti--> |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] __________________________________ Love Yazısı--> ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● __________________________________ KaLp Ritmi--> ~√V''^√~√V^√V'^~---------- __________________________________ AsLan--> ๘۩ __________________________________ TürK Bayrağı--> [c=4] - |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|[/c=5] __________________________________ GüzeL biŞhE--> -=¤۩۞۩¤=- __________________________________ MeraKLı MeLahat--> x) (•ิ_•ิ) __________________________________ Uyuyan Bebi$--> {- _ -} __________________________________ GüL--> @>-'-,-- __________________________________ SiLah--> /̵͇̿ ̿/'̿̿̿̿̿̿ ̿ ̿ __________________________________ KartaL--> | َﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ | __________________________________ ALINTIDIR... Not=> Forumda Gözüktüğü gibi Msn'de GözüKmüyo İnanmazSanız Deneyin Görün
|
||
|
||
Türk bayrağını kullanıyorum zaten çok hoş güzel paylasşım sağol
|
||
|
||
supersinn kardeşşimmmm valla bunlar harika Paylaşım için çok saol çok işimi yaradı
|
||
|
||
| tesekkurler | ||
|
||
| paylaşım için teşekkürler | ||
|
||
| saol.emeğine sağlık.hepsi çok güzel | ||
|