PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar (Arşiv Ana sayfa) => Geyik bölümü

Konu: Melek misin?Şeytan mısın ? Eğer Öğrenmek İstiyorsan Hiç BekLeme Çok Eğlenceli

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5

FighteR´Fox 15.04.2008 12:25:14
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Gerçekten çok eğlenceli

Bana çıkan sonuç bu sizlerinkinide çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum

Test Sonucu:
EH, İŞTE
Biraz rahatına düşkünsün. Kendini olayların içine çok fazla sokmuyorsun. Her zaman küçük iyilikler yapmayı tercih ediyorsun. Bazen bîr arkadaşının problemini dinleyebiliyorsun. Haklısın, bu çoğu zaman yeterli olabilir. Ama kimi zaman insanlara karşı daha ilgili olup sorunların çözümü için çaba sarfetmen gerekebilir

EternalSunshine 16.04.2008 11:51:30
İşte benim sonucum  Sırıtan Beni iyi tanıyın ona göre davranın  Şaşırmış  Kahkaha Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Test Sonucu:
SEN BİR MELEKSİN
Çok sıcak ve sempatiksİn; herkesle ilgilisin. İnsanların problemlerini dinliyor, çözümler bulmaya çalışıyorsun. Eğer birinin yardımına ihtiyacı olduğunu düşünürsen, en kötü günün de olsa sahnede sadece sen oluyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaktan hiç çekinmiyorsun. Ama dünyayı kurtaramayacağını da unutmamalısın.

öyleyim Kahkaha öyleyim  Kahkaha  Göz kırpan

ozymeyg 16.04.2008 12:24:12
teşekkürler

FighteR´Fox 16.04.2008 13:58:08
Eternal senin öle olmadığını kim söledi? Kahkaha

Sharampool 16.04.2008 17:11:44
Test Sonucu:
BU KADAR KÖTÜ OLMA
Hayata karşı azıcık ilgisiz gibisin. Derdin, sadece kendi dramın. Oysa çevrene karşı şefkatli olmak seni daha mutlu edecek. Unutma, herkesin ilgiye, sevgiye İhtiyacı vardır. İnsanları dinle ve onların sorunlarıyla ilgilen; başkalarına yardımcı olmaya çalış. Zaman İçinde karşılığını fazlasıyla bulduğunu göreceksin.

Benm test sonucu bu... Göz kırpan Sırıtan
 Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

tatli-ruya 23.04.2008 05:23:48
Test Sonucu:
SEN BİR MELEKSİN
Çok sıcak ve sempatiksİn; herkesle ilgilisin. İnsanların problemlerini dinliyor, çözümler bulmaya çalışıyorsun. Eğer birinin yardımına ihtiyacı olduğunu düşünürsen, en kötü günün de olsa sahnede sadece sen oluyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaktan hiç çekinmiyorsun. Ama dünyayı kurtaramayacağını da unutmamalısın.

işte b da benim test sonucum Kahkaha Kahkaha Kahkaha Gülümseme Gülümseme Gülümseme

..AnGeL.. 04.05.2008 10:07:43
EH, İŞTE
Biraz rahatına düşkünsün. Kendini olayların içine çok fazla sokmuyorsun. Her zaman küçük iyilikler yapmayı tercih ediyorsun. Bazen bîr arkadaşının problemini dinleyebiliyorsun. Haklısın, bu çoğu zaman yeterli olabilir. Ama kimi zaman insanlara karşı daha ilgili olup sorunların çözümü için çaba sarfetmen gerekebilir.     Utandım Utandım

Paylaşım için çok teşekkür ederim. Gülümseme

alper 19.05.2008 08:42:17
Test Sonucu:
EH, İŞTE
Biraz rahatına düşkünsün. Kendini olayların içine çok fazla sokmuyorsun. Her zaman küçük iyilikler yapmayı tercih ediyorsun. Bazen bîr arkadaşının problemini dinleyebiliyorsun. Haklısın, bu çoğu zaman yeterli olabilir. Ama kimi zaman insanlara karşı daha ilgili olup sorunların çözümü için çaba sarfetmen gerekebilir

elifcik 29.05.2008 19:29:47
valla melek oldum ben
SEN BİR MELEKSİN

EternalSunshine 30.05.2008 21:51:40
İşte benim sonucum  Sırıtan Beni iyi tanıyın ona göre davranın  Şaşırmış  Kahkaha Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Test Sonucu:
SEN BİR MELEKSİN

öyleyim Kahkaha öyleyim  Kahkaha  Göz kırpan

valla melek oldum ben
SEN BİR MELEKSİN

Kimin kardeşi bu elifcik yaa Gülümseme Kahkaha Kahkaha Kahkaha Göz kırpan

alixokar 02.06.2008 06:36:32
EH, İŞTE
Biraz rahatına düşkünsün. Kendini olayların içine çok fazla sokmuyorsun. Her zaman küçük iyilikler yapmayı tercih ediyorsun. Bazen bîr arkadaşının problemini dinleyebiliyorsun. Haklısın, bu çoğu zaman yeterli olabilir. Ama kimi zaman insanlara karşı daha ilgili olup sorunların çözümü için çaba sarfetmen gerekebilir.

bana bunlar çıktı Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha

acort_k4 03.06.2008 18:42:24
Test Sonucu:
SEN BİR MELEKSİN

Bu yeterlidir sanırım.. Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

~Moody~ 04.06.2008 23:30:32
benim yapmama gerek yok melek gibi bi insanımdır zaten  Şaşırmış Şaşırmış

şenayy 23.06.2008 09:04:00
test sonucum eh işte

aLone queeN 23.06.2008 10:16:25
eh işte Göz kırpan
hem meLek hem şeytan Sırıtan

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5