|
||
arkadaşlar sağ alt köşedeki internet simgesinden bakıyorum kotam kendi kendine yükseliyor hic bir siteye girmeden kac kez format attım denemeler yaptım sorun sanırım msnden format attıkdan sonra msni kurmadan herşey normal ama msni kurduktan sonra C:\DOCUME~1\MER~1\LOCALS~1\Temp\BIT1B1.tmp böle bir dosya atıyor diğer arkadaşlarımda bu dosya bulunmuyor anca format atınca gidiyor.msni kurunca kotam hic bir siteye girmeden yükseliyor sebebi nedir..
|
||
|
||
| Msnin kurulum dosyası sayesinde spy yemiş olabilirsin... Yada şifren başkalarının eline geçmiş olabilir. Güçlü antispyware kullan... Adaware 2007 tavsiyemdir. |
||
|
||
| internetten msn progrmını indiriyorum yine aynı sorunla karşılaşıyorum daha önceden böyle bir sorun yoktu pcye tamamen format atıyorum bütün programları kuruyom msn haric hic bir problem yok ama msni kurdğum an kotam devamlı veri cekiyor hic birşey yapmadn,ayrıca güncellemelerde kapalııı | ||
|
||
| hep basımıza gelen seyler | ||
|
||
| cözüm yokmu yani | ||
|
||
| çözümü var çözümü:senin kullanıcı şifreni almışlar şifreni değiştir ve ıp'ni gizle kolay gelsin yada ıp yi felan komple değiştir yada pc ne adam gibi bi format at trojan olalbilir |
||
|
||
Kısaca Kullanıcı kimliğin Hacklenmiş!!! Kapattırmayı dene..SOnra yeni bir kullanıcı kimliği al kendine :D:D
|
||
|
||
| bencede yeni msn hal hacklenince bir daha çok can sıkıo ve güçlü virüs programları kullan mesela ben avast kullanıorum | ||
|
||
| İnternet Gidince Modemi Kapatıp Açıyorsan Modemi Kapatıp Açınca Kendiliğinden Kota Yayıyor Diye Okumuştım... | ||