|
||
| BölümLere baktım ve en uygun yerin Off Topic olduğuna karar verdim...(moderatörLerimiz burayı uygun görmezse taşıyabilir) Yeni konumuz avatar-imza... Burada isteyenler resim yaptırabilir..İstediğin ünlünün resmini imzaya sığacak şekilde, istediğin hayvan-bitki-insan resmini avatara sığacak şekilde üyelerimiz süsleyerek istek sahibine hediye edecektir...İsteyenlerin istediği resmin üstüne isim yada nick yazılabilir... Örnekler: Bunu RihannaCix istemişti ona yapmıştım.. ![]() Bu "Avril Lavigne" severlerine..isteyenler imzasında kullanabilir... ![]() Bunun gibide yapabiliriz: ![]() Diğer örneklerden imzamda var..Nick süslü yazılabilir... Şimdi istekLerinizi alabiliriz..Ve yapabilenlerde yaptıklarını koyabilirler... |
||
|
||
| Arkadaşlar iyi güzel de,imzalarınızı sayfa düzenini bozacak şekilde abartmayın lütfen.Mesela Eternal Sunshine kaç kez uyarılıdığın halde imzanda bir düzenlemeye gitmediğini görüyorum.Biraz küçültmezsen imzanı ben editlemek durumunda kalıcam... | ||
|
||
evet, mavi ablama katılıyorum.. seninkisi büyük, imzaları da o büyüklükte olmasın
|
||
|
||
| Az önce uyarıldığımı görüne hemen kendime yeni bir imza yaptım..Şimdi daha küçük oldu... MAVi abla uygunmu imzamın boyu böyle?? |
||
|
||
| Evet daha iyi....Uyarımızı dikkate aldığın için teşekkürler... | ||
|
||
| Bu konuyu öneri ve isteklere taşıyorum sakıncası yoksa... | ||
|
||
| Teşekkürler... MaVi abLa içimden geldi sana hediye imza yaptım..Umarım beğenir-kullanırsın. .:![]() |
||
|
||
Teşekkür ederim,öncelikle +1 'i hakettin...![]() Kaydediyorum canım,sağol. |
||
|
||
Tekrardan Teşekkür Ederim Ablacım ![]() İSteklerinizi bekliyorum.. RihannaCix'e avatar tarzı bi resim:::
|
||
|
||
| Sagonun üstüne bir arsenik alalım. (: | ||
|
||
ToLGa bu sana Güle Güle Kullanırsın artık (pek güzeL oLmadı ama... )![]() BUda sana...Diğerinden daha güzel oldu bence... ![]()
|
||
|
||
| Çok sağol güzel olmuş +1... | ||
|
||
| Konuyu sabitliyorum.. | ||
|
||
Hepinize teşekkür ediyorum..ÖZellikle bu konunun sabitlenmesine çok sevindimm ![]() TwiLighT'cim bu sana...
|
||
|
||
Ayyy, teşekkür ederim, çok güzel olmuş ![]() +1 ![]() |
||