|
||
| l=araba l l l l l l l l l l arkadaslar bunlar ontane araba ve otoparkin sahibi diyoki bunlara bisey olmasin eksilmesin ve bi bayan geliyo beni kandirip bi arabayi goturuyo l l l l l l l l l 9 araba kaldi simdi otoparkin sahibi geldiginde ben nasil arabalarin 10 tane oldugunu gosteririm yapabilr miisniz?
|
||
|
||
| çok zor bu yaa yada bana öle geldi |
||
|
||
| evet arkadasaler kimse cozemedimi? ben size dedim zor | ||
|
||
bi tanesini 2 kere sayarım.. yada benim arabamı gösteririm Birini müşteri aldı derim...cevap ne peki?? |
||
|
||
| maalesef ole degil cvbini yakinda diyecem ama demeden once biraz beyninizi zorlayin cevabi cook basit yalniz biraz uyaniklik gerk sonra cevabi duyunca bunu nasil yapamadim diyeceksiniz | ||
|
||
| ya arkdaslar koca forumda kimse bunu cozemedimi utanin valla sadece biraz dikkat gerektiriyo | ||
|
||
| artik diyecek biseyim yok yani bunuda cozemediniz helal olsun bunu cozecek kisiyi simdiden tebrik ederim ama bu gidisle kimsenin cozecegini sanmam bana ole geliyo | ||
|
||
| Arabaları 10 dan geriye doğru sayarım.O zaman fazla görünür !!! | ||
|
||
| 10 dan geri sayma dogruda nasil sayacan 10dan geriye kaca kadar sayacan | ||
|
||
ya arkdaslar koca forumda kimse bunu cozemedimi utanin valla sadece biraz dikkat gerektiriyo 10 dan geriye sayacaksınız yani dokuzuncuyu verırken dokuk sekız yedı altı dıye bıre kadar geleceksınız boylece sona geldıgınızde arabalar tamammış gıbı gelecek oysakı bırı gerçekten eksık
|
||
|
||
| maalsef ole diil 10dan geriye dogru sayacaksiniz 6 ya kadar geleceksiniz sonra duracak basdan sayacaksiniz arablar tam gozukecek ama bi tanesi eksik |
||
|
||
Daha dikkatli kelimeler sec lutfen..........//Ridvan..... 10 dan geriye doğru sayacaksınız 6 ya geldiğinizde 4 de orda var 10 diyeceksiniz bu kadar basıt bi deneyin görün üstelik senin yazdığın cevapta pek acıklayıvı deildi |
||
|
||
| doğru bu soruyu biliyorddum | ||
|
||
| 9 dan geri 0 a kadar sayarm 9.8.7.6.5.4.3.2.1.0 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 |
||
|
||
öle bişi olmaz dayak yersin olur biter
|